Nyheter

 1. Utökar Yoga-sortimentet

  Utökar Yoga-sortimentet

  Utökar Yoga-sortimentet

  Yoga finns idag i varje stad i Sverige, och även i hemmen blir yoga-utövarna allt fler tack vara smarta och smidiga appar som gör att du enkelt kan välja de program som du vill följa.

  Läs mer »
 2. Emil Norling imponerar på EM

  Emil Norling imponerar på EM

  Emil Norling imponerar på EM

  Sen senast har det hänt en hel del, jag har bland annat varit iväg på EM i styrkelyft och även tävlat på Tyngre 7 i en inbjudningstävling.

  Läs mer »
 3. Ny skribent - Therese Beirup Espenkrona

  Ny skribent - Therese Beirup Espenkrona

  Ny skribent - Therese Beirup Espenkrona

  Med en öm och sliten hand ska jag försöka berätta vem jag är och vad jag gör.

  Läs mer »
 4. Vi välkomnar Emil Norling som skribent

  Vi välkomnar Emil Norling som skribent

  Tjena! 


  Jag heter Emil Norling är 22 år, bor i Tierp utanför Uppsala och jobbar som brandman samt tävlar och tränar styrkelyft. Här på gymkompaniets hemsida kommer ni kunna följa min träning och mina tankar inför tävlingar.

  Jag gjorde min första tävling den 7 Maj 2016 tävlandes i klass -93. Detta var junior-SM och jag fick med mig en bronsmedalj hem. Mina resultat var då 230kg i knäböj, 130kg i bänkpress och 287,5kg i marklyft.

  Innan detta hade jag tränat styrkelyft ordenligt i cirka 9 månader. Min idrottsliga bakgrund före detta har bestått av framförallt hockey men även fotboll och friidrott. 
  Den 7 Juli 2018 ställde jag upp i mitt första senior-SM, då i klassen -105kg. Mina resultat blev då 300kg i knäböj, 180kg i bänkp

  Läs mer »
 5. Uppdatering från VDn

  Uppdatering från VDn

  När vi sammanfattar året 2017/2018 så ser vi att Gymkompaniet vuxit med 60%. En helt fantastisk siffra, och vi kan inte annat än tacka våra underbara kunder som hjälper oss att växa!

  - Även om vi givetvis marknadsför oss så gott vi kan så kommer en stor del av våra affärer från kunder som rekommenderat oss till sina vänner eller företagskontakter.

  Under senaste året har vi utökat Recoil-sortimentet kraftigt samt tagit in en mycket större andel gymgolv. Vi har lagt mycket stort fokus på att få in produkter som ska tillföra marknaden någonting extra i form av antingen kraftigt rabatterat pris eller utökad kvalité till samma pris. Vi hade givetvis kunnat öka sortimentet mycket snabbare om vi valt att även ta in samma produkter som alla andra, och till samma pris... Men det känns betydligt mer motiverande att fokusera på så mycket ny-tänk som möjligt (ja, vi förstår ironin att prata om nytänk i en bransch där skivstång troligen varit det mest populära redskapet 49 av de sen

  Läs mer »
 6. Företagsgym alltmer populärt!

  Företagsgym alltmer populärt!

  De senaste åren har vi märkt en kraftig ökning i förfrågan efter företagsgym. Medan man förr framförallt tränade i föreningsmiljö eller på kommersiella gym så ser vi nu alltmer hur företag bygger egna gym för att ge sina medarbetare en bättre hälsa.


  Och det är helt logiskt. Ett bra företagsgym har en stor mängd fördelar jämfört med ett kommersiellt gym:

  • Avståndet är minimalt och tiden till träning minskar kraftigt
  • Antalet personer på gymmet är oftast betydligt färre och det blir därmed mindre väntan på utrustning
  • Man kan styra sortimentet bättre efter önskemål
  • Det skapar en god stämning och gemenskap
  • Högst troligen leder det också till mer träning tack vare enkelheten, vilket i sin tur leder till minskad sjukfrånvaro


  Idag ser vi förutom att allt fler företag öppnar gym åt sin personal, också att allt fler av dessa gym håller en väldigt hög kvalité. Människor har helt enkelt en helt annan kunskap

  Läs mer »
 7. Gymkompaniet i Dagens Industri

  Gymkompaniet i Dagens Industri

  Idag intervjuas Gymkompaniet om hur vi satsade på vårt nya varumärke Recoil, och hur vi lyckades hitta en lösning utan lån

  Läs mer »
 8. Välkommen till nya Gymkompaniet.se (2.0?)

  Gymkompaniet genom åren


  2013


  2012


  2011

  • Jepp, vi har byggt om!

   Det senaste kvartalet har vi byggt upp nya Gymkompaniet.se, i det dolda, och det du ser nu är resultatet av detta. Vi tänkte nedan gå igenom lite mer detaljer om vad som är gjort och vad du kan förvänta dig framöver av oss. 

  • Vad är egentligen nytt?

   Numera ligger Gymkompaniet.se på en, för oss, helt ny plattform i Magento som är en open-source lösning för e-handel. Detta erbjuder en mängd olika möjligheter i form av funktioner

  Läs mer »