Produktsortiment

Gymkompaniet har ett av marknadens bredaste sortiment och tillhandahåller både helhetslösningar för kompletta gym likväl som enstaka produkter. Med märken som Concept, Jordan, Gymleco, Body-Solid, Master Fitness, Tunturi, Recoil, Best Fitness, Gymtec och många fler i sortimentet så täcker vi in de allra flesta behov och vår hemsida visar enbart storsäljarna. Vi har tusentals övriga produkter i vårt sortiment och kan ofta anpassa produkten helt efter era önskemål.

Kunder

Gymkompaniet jobbar med allt från kommersiella gymkedjor till företagsgym, bostadsrättsföreningar och vidare till privatpersoner. Med produkter i flera olika kategorier har vi möjligheten att skräddarsy våra gym-lösningar helt utefter slutkundens behov.
 

Offert

Givetvis är det kostnadsfritt att ta in en offert från Gymkompaniet och vi är ofta med och diskuterar fram vilka behov som varje unikt gym ska tillfredsställa. Med många års erfarenhet i branschen tillhandahåller vi gärna vår feedback på era förslag och hjälper er att hitta lösningar om ni kört fast.

För att få en offert eller skapa en diskussion kring ert nästa gym kan ni antingen nå oss på 031-3063651 eller fylla i formuläret nedan, så hjälper vi er att ta det vidare därifrån.


Kontakta oss gärna så hjälper vi dig rätt!

Skriv till oss
Lämna ett meddelande så återkommer vi så fort som möjligt. 

Fördelar med Gymkompaniet som helhetsleverantör

 

Störst sortiment

Genom samarbeten med flera olika stora träningsmärken så kan vi täcka in ett enormt antal produkter och önskemål

 

Snabb, enkel support

Hos oss har du en kontaktperson som hjälper dig genom hela kedjan, från diskussion till slutleverans.

 

Självbestämmande medarbetare

Vi har en platt organsiation. Det gör att vi arbetar snabbare, enklare och kan ta beslut direkt. Det innebär kortare väntetider, snabbare besked, och en bättre lösning för dig som kund.