Hemmagym

Vill du kunna träna utan att gå till gymet?

Ta gymutrustningen till ditt hem så har du alltid träningen nära till hands.

De mesta i gymutrustningsväg kan införskaffas till hemmet, men ofta är det andra faktorer som avgör beslutet. Många kan inte avsätta ett helt rum för träning och behöver därför smidigare maskiner och redskap som inte tar alltför mycket plats.

Ekonomin är en annan faktor som brukar väga tungt när det handlar om att införskaffa utrustning till hemmet. Idag finns det dock många prisvärda alternativ, till exempel maskiner och redskap som kan användas för att träna flera muskelgrupper eller justeras för att passa olika övningar.

Få inspiration, se flera cases

Företagsgym

Gymkompaniet erbjuder gym i alla storlekar för företag, föreningar, bostadsrättsföreningar och kommuner. Vi har sålt fler än 16000 ordrar med gymutrustning över hela Sverige. Bland våra fantastiska kunder hittar ni bland annat Volvo, Räddningstjänsten, H&M, IKEA, Kriminalvården, Friskis & Svettis och många, många fler.

Hos Gymkompaniet finner du ett oerhört brett utbud med allt från hantlar till crosstrainers och vi kan erbjuda allt ifrån enstaka inköp av produkter till helhetslösningar med gymgolv, maskiner och montering.

I vårt sortiment har vi en stor mängd märken från bl.a: Eleiko, Gymleco, Body Solid, Recoil, Abilica, Impulse och många fler…

Få inspiration

Kommersiella gym

Gymkompaniet har ett av marknadens bredaste sortiment och tillhandahåller både helhetslösningar för kompletta gym likväl som enstaka produkter.

Vi har tusentals produkter i vårt sortiment och kan ofta anpassa produkten helt efter era önskemål.

Vi erbjuder möjligheten att skräddarsy gym-lösningar helt utefter dina behov.

Givetvis är det kostnadsfritt att ta in en offert från Gymkompaniet och vi är ofta med och diskuterar fram vilka behov som varje unikt gym ska tillfredsställa.

Med många års erfarenhet i branschen tillhandahåller vi gärna vår feedback på era förslag och hjälper er att hitta lösningar om ni kört fast.

Få inspiration