Skivstångs Ställningar

Köp Skivstångs Ställningar

Köp Skivstångsställning

En gedigen skivstångsställning ger dig bästa förutsättningar för att få ett så ordentligt träningspass som möjligt. En gedigen skivstångsställning ger dig säkerhet och tillåter dig att lita på att du med åratal av progression fortfarande kan använda samma säkra ställning trots ökande vikt. I vårt sortiment hittar du skivstångsställningar från Eleiko, Recoil, Master, Body Solid etc. Ställbara skivstångsställningar, fasta knäböjsställningar i alla modeller och för alla budgetar. 

Skivstångsställningar:
Om lyftstationen är det mest centrala i varje seriöst gym, så är skivstångsställningen det mest centrala i själva lyftstationen. Utan en stabil och säker skivstångsställning så kommer du alltid ha en tanke i bakhuvudet kring huruvida du vågar lita på dina produkter eller inte - och det påverkar din träning. En bra och gedigen skivstångsställning ger dig en säkerhet och trygghet i dina lyft som gör att du när du är helt slutkörd vågar lita på att ställningen tar emot vikten när du är färdig.

Användningsområden:
En skivstångsställning används framförallt inom de olika baslyften så som knäböj, bänkpress, axelpress etc. Och i princip alla skivstångsställningar på marknaden går att justera i höjd så att en passar både liggande och stående övningar.

Ställbar Skivstångsställning:
Ställbara skivstångsställningar är ställningar som även går att justera i bredd och därmed passar även mindre skivstångar så som 25mm-stänger eller 150cm och 180cm 50mm-stänger. Det gör att de passar utmärkt i bland annat hemmagym där en olympisk fullstor skivstång ibland blir lite trångt. En extra bonus med ställbara skivstångsställningar är att de ofta kan användas som dipsstation med hjälp av små handtag på skivstångsställningens baksida.

Tyngd:
En normal skivstångsställning tål ofta från ca 200kg och uppåt lite beroende på hur robust den är i konstruktionen. Om du börjar närma dig vikter på 250-300kg och uppåt är det fotast bättre att satsa på en half rack eller power rack som är konstruerad för ytterliggare några 100kg.

9 Artiklar

per sida

9 Artiklar

per sida