Gymgolv på rulle - Gymmatta

Köp Gymgolv på rulle - Gymmatta

Köp Everroll Gymmatta

Gymgolv på rulle är kanske det mest klassiska gymgolvet på större anläggningar, och även företagsgym. Det är ett mycket prisvärt alternativ och lättskött - samtidigt som det tål hårt slitage i många år. Med en täckande gymmatta så får gymmet en bra helhetsinramning samtidigt som underlag och känsliga öron skyddas. I vårt sortiment hittar du också everrollmatta som antagligen är marknadens mest kända och använda gymmatta.

Artiklar

På i princip alla större gym idag så kan man se någon sorts gymmatta utlagd. Den kanske allra mest klassiska gymmattan är den svart/grå-spräckliga modellen som ofta läggs i 6mm eller 8mm ovanpå befintligt golv som ett extra skyddande lager. Fördelen med gymmatta är att du får ett ordentligt skydd mot slitage, samtidigt som du kraftigt dämpar alla småljud som uppstår när man lägger ned vikter etc. Och dessutom underlättas städningen då gymmattor oftast består av mycket lättskött gummi där svett och liknande inte sjunker in i materialet och därmed slipper man den fadda svettlukten som annars kan uppstå.

De flesta gymmattor har också ett spräckligt mönster som gör att om exempelvi gympaskor med svarta sulor färgar av sig, eller om smutspartiklar sprids så syns det inte alls lika tydligt - utan gymgolvet ser betydligt renare ut under mycket längre tid än exempelvis ett trägolv där dammtussar och svarta linjer blir betydligt mer synliga.

Gymgolv på rulle är dessutom väldigt enkelt att lägga, och även om många limmar det mot underlaget så kan det läggas precis som det är då det är såpass solitt gummi att tyngden håller gymmattan på plats.

6 Artiklar

per sida

6 Artiklar

per sida