Ergo Grips i Sortimentet!

Ergo Grips!

Den mer vane gymmaren kanske har noterat att en ny sorts grepp allt oftare har börjar dyka upp vid kryssdragen, latsdragen etc.

De påminner om vanliga grepp men kommer med antingen fingergjutna ändstycken eller med en liten "rundad kant". Och även om de ser lite märkliga ut så kan den som vågat sig på att prova dem skriva under på att greppet verkligen sitter.

Det är så kallade Ergo Grips och de har långsamt kommit att bli alltmer standard, speciellt hos gym där ägarna är lite "nördigare" och insatta i gymutrustningen.

Nackdelen är dock att de tyvärr oftast brukar ligga på en helt annan prisnivå än vanliga grepp, och därför valde vi nu äntligen att ta fram vår egna serie med Ergo Grips för att kunna hålla nere priset ordentligt. I denna första omgång är det en serie på 8 stycken olika handtag som spänner från Tricepsgrepp till Latsdrag, så att du ska kunna få ut alla de funktioner du önskar.

För dig som är lite ovan vid dessa grepp så skulle vi säga att den stora skillnaden är, precis som vi nämnde ovan, att känslan verkligen är att greppet sitter betydligt hårdare. Man får ett grepp som man lyckas hålla i även på tyngre vikter, vilket ju i slutändan förbättrar träningen.

Du hittar alla våra olika grepp för träningsmaskiner här!