På grund av rådande Corona-situation finns nu flera slutprodukter som inte går att beställa på hemsidan, de flesta av dessa kommer in i mitten av Maj igen

Om Gymkompaniet.se

Gymkompaniet.se ägs och drivs av av Gymkompaniet Sverige AB (556951-7971), Stigbergsliden 5, 41463 Göteborg (Obs, lagret ligger dock i Dalsland ej Göteborg). Org-nr: 556951-7971

Telefonnummer: 031 - 306 36 51

E-post: kontakt@gymkompaniet.se

Allmänt om Gymkompaniet.se
Gymkompaniet.se drivs under mottot "som det borde vara". Med det menar vi att vi t.ex. försöker ta bort all byråkrati och krångel i bolaget. Det innebär att vi köper en majoritet av vår utrustning direkt från fabrikerna utan mellanhänder, och istället för att slå på höga marginaler så erbjuder vi riktigt bra produkter till ännu bättre priser. Samt att vår återkoppling till kunder och vår servicegrad alltid ska ske så fort och smidigt som det bara går. Läs gärna våra omdömen här!

Vi har själva drivit gym och förundrades över hur oerhört långsamma många leveranser var, samt hur krångligt det var att beställa. Ett av våra stora mål när vi startade Gymkompaniet var att bygga ett mycket väl fungerande lager, samt satsa maximalt på enkelthet och snabbhet på vår hemsida. Resultatet blev att vår hemsida visserligen nyttjas av mycket företag och gym, men den är ändå byggd för att tilltala privatpersoner. Inga registreringar krävs, inga offerter ska behövas - utan priset ska alltid stå klart synligt. Bara för att det är stora produkter behöver det inte vara krångligt. Och vi har ungefär 90% av vår försäljning i eget lager, vilket gör att 90% av våra ordrar skickas vardagen efter beställning (vissa varumärken, så som Eleiko, Gymleco, skickas från andra lager och tar några dagar extra i leveranstid)

Joel Löwenberg

Möt vår allsidige VD Joel Löwenberg som här på Gymkompaniet.se sköter det mesta av vår kundkontakt. Har du frågor om bolaget, frakter, ideér, etc. Kontakta honom!

Ansvarsområden

- Försäljning
- Leverantörskontakter

Kuriosa: Joel kan du också följa på hans lite "unika" instagramkonto här!

Kontakt: Joel@gymkompaniet.se 

Rune Andersson

Om du känner till Sveriges historia inom strongman och bodybuilding så är kanske Rune ett namn du hört innan. Det är inte många som haft lika stor påverkan på dessa sporter som denne "gubbe". 

Ansvarsområden

- Lager

Kuriosa: Rune är 78år gammal. Japp.. Det stämmer. Han jobbar fortfarande heltid och lite mer därtill!

Robin Gidlöv

Robin är en av dessa människor som alltid löser problemen. Man kan släppa honom mitt ute i skogen med en morakniv och en ask tändstickor - så klarar han sig närmsta månaden utan problem. En fixare är alltid bra att ha i bolaget! 

Ansvarsområden

- Montering

 Kuriosa: Robin driver en egen kampsportsklubb samt har en bakgrund som proffsfighter.De övriga i arbetsstyrkan läggs till så snart vi lyckas ta bra bilder på dom!