Om Gymkompaniet.se

 • Gymkompaniet.se ägs och drivs av av Gymkompaniet Sverige AB (556951-7971), Kungsportsavenyn 29, 41136 Göteborg (Obs, lagret ligger i Dalsland ej Göteborg)

 • Telefonnummer:

  031 - 306 36 51

 • E-post:
  kontakt@gymkompaniet.se
 • Allmänt om Gymkompaniet.se

  Gymkompaniet.se är resultatet av 3 mäns framtidsvision om en samlad marknadsplats för alla de produkter och maskiner som behövs för lyckad träning på jobbet eller i hemmet. Gymkompaniets besökare får en erfarenhet som sträcker sig nära 50 år tillbaka i tiden,
  ett enormt utbud av produkter och maskiner, samt förmågan att skräddarsy paket
  som passar dig och din målsättning.

  Gymkompaniet.se startade sin verksamhet 1 december 2011.

Joel Löwenberg

Möt vår allsidige VD Joel Löwenberg som här på Gymkompaniet.se sköter all kundkontakt och våra leverantörskontakter. Joel är en mångårig kampsportsutövare och är även utbildad personlig tränare, som själv drivit två gym en gång i tiden.

Ansvarsområden

- Försäljning
- Support
- Leverantörskontakter

Kontakt: Joel@gymkompaniet.se 

Daniel Carlsson

Om du känner till tävlingen Strongman så kan Daniel Carlson vara ett bekant namn. Han har tidigare tävlat i Sveriges Starkaste Man och har ett enormt träningsintresse. Daniel kommer att dela med sig av sin kunskap via Gymkompaniet.se genom nyhetsbrev, träningstips och support. 

Ansvarsområden

- Drift och underhåll
- Produktkatalog
- Support (2nd-line)
- Nyhetsbrev 

Lukas Brisman

Lukas Brisman vet hur man översätter all denna kunskap och information Daniel och Joel besitter till ett format som du lätt kommer åt online. Lukas är en träningsperiodare som emellanåt tränar stenhårt i kombination med LCHF-kurer. Men mesta tiden spenderas framför datorn där han utvecklar nya meta-beskrivningar för Gymkompaniet.se samtidigt som han bygger inlänkar till hemsidan. Här på Gymkompaniet.se ansvarar han för marknadsföring, HR och sökmotoroptimering. 

Ansvarsområden

- Marknadsföring (SEO/SEM/Affiliate, etc)
- Drift och underhåll
- Inköp
- Produktkatalog