Givetvis fortsätter vi sponsra Gärdsgårds-serien

Givetvis fortsätter vi sponsra Gärdsgårds-serien

Strongman har legat oss varmt om hjärtat de senaste åren, och vi har haft en del samarbeten både med profiler bl.a. Bobby, Ståhlberg, Forsmark, etc. Vi har även tagit fram en hel del utrustning till just Strongmansporten, inte minst under vårt Svensktillverkade varumärke med lyftstockar, cirkushantlar och lyftok, och slutligen så försöker vi vara med och sponsra så mycket tävlingar vi kan i allt från mindre små-tövlingar upp till Sveriges Starkaste Man på riksnivå.

Kraftkamp har vi varit med och sponsrat under lång tid, och Calle och Kim som ligger bakom varumärket gör ett enormt arbete för Strongmansporten i Sverige. Därför är vi givetvis med även i år och sponsrar deras uppskattade Gärdsgårdsserie.

Under Corona-åren har en hel del tävlingar runt om i landet tvingats ställa in, så det är bara att hoppas på att kommande tävlingsår här under 2022 blir bättre.

Utövarna är taggade, arrangörerna är taggade, och vi själva har en del riktigt spännande utrustning som kommer vara med under tävlingarna och som vi ser fram emot att få se i action.

Live-sändningarna brukar sändas via Kraftkamps Youtubekonto, och tävlingen är en perfekt inkörsport för dig som är intresserad av att komma igång med Strongman. Stmningen är god, uppmuntrande och har du några frågor om hur du kommer igång så kontakta killarna bakom Kraftkamp så hjälper de dig att komma rätt.

Du hittar all vår Strongmanutrustning här!