Träningsbänkar

Träningsbänkar

Köp Träningsbänk

Träningsbänken är en av de mest grundläggande beståndsdelarna i alla gym! Det finns många olika typer av träningsbänkar och för att välja rätt bör du ha koll på vad du ska använda den till. Träningsbänkarna vi säljer har olika egenskaper och oavsett om du letar efter en ställbar träningsbänk, en bänk för hemmabruk eller gym så har vi alltid en träningsbänk för ditt behov! 

Träningsbänk

Träningsbänken är en nyckelutrustning i varje gym och har en mängd olika användningsområden såväl med vikter som utan. Träningsbänkar kommer i alla former och storlekar och kan användas för att träna nästintill alla muskelgrupper. Fundera på hur redskapet kommer användas och vilka funktioner som är väsentliga utifrån detta när du väljer vilken eller vilka träningsbänkar ditt gym är i behov av.

Det finns framförallt fyra olika typer av träningsbänkar. Dessa är:


Justerbara bänkar– Denna träningsbänk har en enkel design som kan justeras i olika steg. Att bänken kan justeras innebär att en mängd olika övningar är möjliga. Till exempel en grungläggande hantel-rutin. Även om denna bänk inte är byggd för att lyftas på egen hand kommer de flesta modeller med handtag och hjul så att de enkelt kan förflyttas.


Platta bänkar– Denna bänk är tack vare sin enkelhet och pålitlighet en av de mest populära på marknaden. Den fixerade positionen innebär en garanterad stabilitet.


Olympiska bänkar– Dessa bänkar har en inbyggd ställning och är ett populärt alternativ av flera anledningar. Att ställningen sitter fast i bänken gör att den är säkrare än om dessa två redskap är separata. Detta innebär också att man inte behöver flytta in och ut bänken under ställningen, vilket kan ses som både en för- och nackdel. Att ställningen är fixerad, ofta även fixerad i en viss position, innebär vissa begränsningar gällande användningsområden


Specialbänkar– Det finns en mängder av bänkar som är utformade för att kunna träna specifika muskelgrupper. Till exempel curlbänken, som är perfekt för att isolera biceps, eller magbänk med funktioner för att hålla fast benen vid magövningar.  

Handla efter
Filtrera
Kategori
Pris
Med Vikthäng
Djup
Höjd

Artiklar 1-50 av 63

Sida
per sida

Artiklar 1-50 av 63

Sida
per sida