Half Racks/ Multipress

Köp Half Racks/ Multipress

Köp Half Rack

Half racks och Multipress-stationer är ett utmärkt redskap för dig som vill kunna lyfta och träna tungt samtidigt som du vill känna dig säker under dina maxlyft och sista repetitioner. De stabila säkerhetsarmarna fånga på ett bra sätt upp vikten och ger dig möjlighet att träna tungt och säkert även om du tränar ensam. Många gillar också öppenheten i half racks och multipressar mer än stängda burar då det är enkelt att röra sig fram och tillbaka vid avlastning. Du hittar flera olika modeller av half racks här!

Half Racks och Multipress-stationer är en sorts kombination mellan Power Racks och Skivstångsställningar. Kombinationen ger en öppen lösning där man enkelt kan röra sig på ett fritt sätt med skivstången, samtidigt som man får ett ordentligt skydd vid tunga lyft och böj. 

Half Racks:
Half Racks har kommit att bli en av de vanligaste modellerna av ställningar för knäböj på marknaden. De används både i hemmagym och på kommersiella anläggningar. Tack vare den stora friheten där man kan röra sig fram och tillbaka så upplever många dem som mer bekväma än en power rack där man är mer styrd i hur rörelsen sker. Samtidigt ger Half Racks en hög nivå av säkerhet med sina stabila säkerhetsarmar, och även våra billigare mdeller tål flera hundra kilo.

Multipress-stationer:
Med en Multipressstation har du en smidig ställning som ofta kräver minimalt med inställningar. De flesta modellerna har "taggar" där du an lasta av din skivstång, och därmed behöver du inte justera ställningen mellan lyft för olika personer av olika höjd. Du har också möjlighet att lasta av enkelt om du inte riktigt når ända upp i ett lyft.

Många modeller av Half Racks och Multipressstationer har avhängning av vikter på sidan, och alla våra modeller är gjorda för 50mm viktskivor. Notera också att ställningarna är fast i bredd, och samtliga är gjorda för fullstora 220-skivstänger. Har du en mindre skivstång bör du istället kolla på en ställbar skivstångsställning.

18 Artiklar

per sida

18 Artiklar

per sida