Nu börjar vi sälja Nordic Training Gear (NTG)

Nu börjar vi sälja Nordic Training Gear (NTG)

För ett tag sedan berättade vi att vi kommer sluta sälja Cerberus produkter, och just nu har vi en pågående rea där vi säljer av hela sortimentet av de produkter vi har från Cerberus i lager. Det kan du läsa om här

Däremot är det fortfarande en produkt-kategori vi vill vara aktiva inom. Dragremmar, bälten, luktsalt och annan tillbehörs-utrustning för den lite mer seriöse styrketränaren är något som ligger oss varmt om hjärtat. Och därför är det riktigt roligt att det finns ett relativt nystartat Svenskt varumärke som tillhandahåller exakt detta. 

Nordic Training Gear heter dom, och har funnits i knappt två år, men redan gjort ett namn genom att de används av ett flertal inom Sverige-eliten i Strongman. Kanske allra mest noterbart Sveriges Starkaste Man 2021 (Marcus “Buktryck” Yngvesson)

Man har fortfarande inte samma breda utbud som Cerberus när det kommer till produkter. Men kvalit´tsmässigt är man definitivt där, och prismässigt ligger man till och med något lägre i de flesta fall. Det tillsammans med att man är ett Svenskt varumärke gör att det blir svårt för oss att inte köra på det varumärket som vår nya standard inom den produktkategorin.

Under de närmsta åren tror vi att NTG kommer att komma ut med fler produkter så man får ett komplett utbud och vi ser fram emot att vara en hängiven återförsäljare

Du hittar alla våra produkter från Nordic Training Gear här!