Bänkar för bicepscurl

Bänkar för bicepscurl

Med en träningsbänk för bicepscurl så får du extra fokus i dina övningar och kan bättre hitta rätt känsla under dina övningar. Hos oss hittar du olika modeller av bänkar för bicepscurl, men alla håller bra kvalité.

Varför behövs en separat bänk för bicepscurl?
På de allra flesta kommersiella gym hittar du en bänk för bicepscurl. För en oinvigd kan det tyckas märkligt att det krävs en separat bänk för en övning som man kan göra utan bänk, men för den invigde är det oerhört tydligt hur stor skillnad det är mellan att göra en bicepscurl från en vanlig bänk - jämfört med en koncentrerad curl på en bra, stabil bänk. Bicepscurlen blir oerhört mycket mer fokuserad vid en bicepsbänk, och för de som normalt sett "fuskar" och svingar sina vikter så ger bänken för bicepscurl ett mycket robust och tryggt stöd att ta i emot, samtidigt som det i princip omöjliggör fuskande.


Vilka modeller finns?
Om du vill köpa en bänk för bicepscurl så finns det lite olika modeller att välja mellan. Dels finns det fasta bicepsbänkar där både sits och stöd sitter fast, sedan finns det bänkar med ställbar sits eller stöd, och slutligen finns det stående versioner. Fundera gärna en stund innan du handlar kring vad som passar just ditt behov. Oavsett vad du söker så hittar du din bänk för bicepscurl här hos Gymkompaniet!


Bänken för bicepscurl fungerar utmärkt både ihop med en hantel för isolerade bicepscurl med en arm i taget, eller ihop med en curlstång för dubbla bicepscurl.

Handla efter
Filtrera
Kategori
Pris
Vikt
Ihopfällbar
Maxbelastning
Transporthjul
Ställbart ryggstöd
Höjd
Bredd
Djup

4 Artiklar

per sida

4 Artiklar

per sida