Paket för företagsgym

Köp Paket för företagsgym

Här har vi samlat exempel på paket som passar till personalgym och företagsgym för att hjälpa dig som vill skapa en hälsosammare arbetsplats. Paketen för företagsgym kan köpas som de är, men givetvis gör vi även fria offerter och känn dig även fri att kontakta oss eller fylla i en förfrågan här om du har frågor om montering eller leasing. Välkommen till oss och första steget mot att bygga ett personalgym för en friskare och gladare personal!

Artiklar

 

Bygga Företagsgym

Gymkompaniet erbjuder företagsgym och personalgym, oavsett storlek. Gymkompaniet har levererat företagsgym till företag av alla olika storlekar. Från mindre bolag upp till mer välkända märken så som IKEA, Kustbevakningen, Sandvik, H&M och Organoclick. Vårt mål är alltid att leverera det kunden vill ha oavsett om det handlar om en enda hantel eller ett komplett gym med gymmatta, omklädningsskåp och total-lösningar för utrustning. Vi har levererat utrustning till otaliga gym och driver dessutom själva gym, därför delar vi gärna med oss av den kunskap vi har för att hjälpa dig och din personal att få ut så mycket som möjligt av just ert personalgym.


Offert Företagsgym

Är du som 99% av våra kunder: inte helt säker på vad du vill ha eller vad du behöver? Fyll i dina uppgifter HÄR! så hjälper vi dig att starta processen. Gymkompaniets offerter är givetvis kostnadsfria och utan föbindelser. 


Vad kostar ett företagsgym?

Ett företagsgym kan byggas i alla prisklasser. Från mindre rum med stretchmattor, yogabollar och en motionscykel till anläggningar som används som kompletta gym. Allt handlar om hur behovet ser ut för just er. Vi har allt från lågprismärken till proffs-utrustning, och vi jobbar lika ofta med mindre företag som större koncerner. Vi hjälper er att finna en lösning som passar din plånbok oavsett vad ni vill skapa. Uppge gärna ditt budgettak när du kontaktar oss så försöker vi hitta en lösning som passar just dig.


Leasingavtal?

Absolut, vi hjälper er gärna både med leasing av företagsgym och försäkringar. Med våra leasingavtal kan du själv bestämma om du vill ha en specifik månadskostnad, eller om du hellre vill styra hur lång tid du vill betala av utrustningen på. Normalt sett lämnar vi också ett mycket lågt restvärde på utrustningen vilket gör att du efter leasingperioden enkelt kan behålla utrustningen utan att behöva köpa nytt.


Montering?

Vid önskemål kan vi givetvis montera gymutrustningen. Kontakta oss för en offert av vad det skulle kosta just där ditt företag är. 


Fördelar med Gymkompaniet som leverantör

 • Störst sortiment Genom egna lager och samarbeten med de stora leverantörerna täcker vi in ett av Sveriges största sortiment inom gymutrustning. Stirra er inte blinda på hemsidan, den täcker bara en liten del av det vi erbjuder.
   
 • Snabb & enkel supportHos oss har du en kontaktperson som hjälper dig genom hela kedjan, från offert till slutleverans.
   
 • Vi har gjort det förut -Vi har lång erfarenhet från gymbranschen. Det innebär att vi har förståelse för behoven utifrån flera perspektiv och kan hjälpa dig som kund att få en ännu bättre service.


Att tänka på

 • Underhåll
  Ett företagsgym ska kunna nyttjas maximalt men underhållas minimalt. Till skillnad från kommersiella gym går det inte att ha någon som ständigt tar hand om utrustningen, smörjer löpbanden och ser till att allting håller sig rent och fint. Utrustningen på ett företagsgym bör därför bestå av typen "slitstarkt och enkelt".
   
 • Garanti
  Detta gäller framförallt motionsutrustning. Som företag missar man ofta att garantin på en hel del motionsutrustning inte gäller då produkterna är avsedda för hemmabruk. En tråkig nyhet om man plötsligt upptäcker att någonting inte fungerar som det ska. Ännu tråkigare eftersom många säljare undanhåller denna information för sina kunder. På vår motionsutrustning kan du längst ner i informationen finna om produkten "lämpar sig för privatbruk, företagsbruk eller kommersiell användning", och då vet du också var garantin gäller. Eller så frågar du oss så hjälper vi dig hitta rätt.
   
 • Ta hjälp
  På många företag så får HR-ansvarig eller någon träningsintresserad person helt själv ta processen att beställa in ett komplett företagsgym. En rätt svår uppgift om man aldrig förut byggt ett gym. Vi svarar gärna på frågor, utnyttja det.

8 Artiklar

per sida

8 Artiklar

per sida