Hantelpaket

Köp Hantelpaket

Köp Hantelpaket

Med hantlar kan du träna i princip hela kroppen, och hantlar är tack vare sitt oerhört stora användningsområde antagligen det mest använda redskapet på gymmet. Hos Gymkompaniet har vi satt ihop marknadens mest prisvärda hantlar med riktigt stabila hantelställ för att ge dig som kund en riktigt bra grundstomme i varje gym oavsett om det innebär ett hantelpaket för hemmet eller ett hantelpaket för den kommersiella anläggningen.

Hantelpaket

Ett bra hantelpaket är grunden i varje gym. Hantlarna ger en mångsidighet och öppnar upp för en stor mängd olika övningar som i princip alla som tränar utför. Även om man givetvis kan kombinera sitt egna hantelpaket genom att välja hantlar här och hantelställ här, så är det vanligaste att man väljer ett av de hantelpaket som redan utformats av oss på Gymkompaniet.
 

Vilket hantelpaket ska jag välja

I hemmet är det vanligaste att man väljer ett hantelpaket med byggbara hantlar. Det sparar dels på ekonomin men även på utrymmet.

På mindre gym och rehab-gym är det vanligast med hantelpaket 1-10kg, så som vårt kromhantelpaket eller haxoghantel-paket. Prisvärda och enkla hantelpaket som p.g.a vertikala ställ upptar minimalt med plats.

Större företagsgym men även riktigt hardcore hemmagym har ofta hantelpaket mellan 12,5kg till 35kg. Vid behov fyller man sedan ofta ut med ett hantelpaket på 1-10kg. På det sättet täcker man in allt från rehabövningar till tunga bröstpressar och roddar.

Kommersiella gym väljer ofta hantelpaket som går hela vägen från 2,5kg till 50kg. Då besökare på gym idag är så vitt skilda i storlek och styrka så behövs det nästan alltid ett så stort spann för att man ska kunna tillfredställa hela marknaden. Även på kommersiella gym fyller man ofta ut med strategiskt utplacera hantelpaket från 1-10kg.
 

Hållbarhet

Om man inte räknar med rent estetiskt slitage så håller ett hantelpaket i väldigt många år. De gamla modellerna där hantlarna började "vippa" efter något år har långsamt fasats ut till förmån för gjutna hantlar med gummering och på det sättet håller hantlarna nu ännu längre. Byggbara hantlar i järn, eller neoprenhantlar kan i princip användas hur länge som helst - med förbehåll för att byggbara hantlar någon gång då och då behöver byta ut "stoppningen" i skruvlåset för att hålla skivorna på plats.

29 Artiklar

per sida

29 Artiklar

per sida