Power Racks

Köp Power Racks

Köp Power Rack

Power Racks är perfekt för dig som vill få ut det mesta ur din träning. Tack vare den robusta formen så tål Power Racks hög tyngd och ger ett solitt intryck som gör att du kan pressa dig själv ordentligt, och ändå känna dig trygg i att när du är slut i musklerna så finns ett stöd där som hjälper till vid avlastning. En Power Rack ger ett mycket gott skydd vid egenträning, och passar för allt från knäbj till bänkpress.

Säkerhet vid egen träning:
Power Rack är antagligen den säkraste formen av att träna tunga lyft på egen hand. I en Power Rack står du som i en liten bur som på ett effektivt sätt skyddar dig om du skulle behöva avbryta ett lyft mitt i. De stabila säkerhetsstängerna fångar upp vikten, och du kan enkelt justera stängerna efter din behövda höjd.


Övningar
Power Racks passar utmärkt för allt från knäböj till bänkpress, och en mängd andra varianter och övningar. De flesta power racks har också toppstänger som på enkelt sätt gör att man kan träna chins i samma ställning.

Power Rack:et blir ofta själva grundstommen i gymmet och används som en bas i styrketräningen. Den solida utformningen gör att du kan känna dig tryggare i att träna till failure och därmed ha en snabbare progression i din styrketräning än annars. I hemmagym används ofta de mindre skivstångsställningarna, men på kommersiella gym så är Power Racks fortfarande obestridda konungar bland lyftställningarna just på grund av den stora mängden vikt de kan hantera, och den utmärkta slittåligheten.

6 Artiklar

per sida

6 Artiklar

per sida