Gymkompaniet intervjuas i E-Commerce Success-podden

Gymkompaniet intervjuas i E-Commerce Success-podden

För den som är intresserad av ehandel, företagande eller Gymkompaniet rent generellt så publicerades idag ett podd-avsnitt med E-commerce Success där jag (Joel) intervjuas av Jonny Rosengren och går igenom lite kring historien bakom Gymkompaniet, hur vi har jobbat och hur vi kommer att jobba framöver. 

Det har varit ett gäng olika resor på bara några år. Dels att först komma upp i en omsättning så att vi faktiskt kan försörja oss själva och börja få in anställda. En resa att börja bygga bolag och inte bara vara på hobbynivå. Och att hantera Corona, fraktkaos, lividitetsbrister, leveranstider och fyllda lagerytor. Helt enkelt de resorna som alla bolag på ett eller annat sätt behöver gå igenom.

Det är givetvis svårt att komprimera alla dessa ämnen i ett timmes-långt avsnitt, men i slutändan tycker jag att det blir en ganska nyanserad och täckande bild.

Det hade varit kul att få skryta lite mer om våra siffror över kundnöjdhet (4,8 av 5) nu när detta skrivs, och även få skryta lite mer om hur episka våra kollegor är som driver detta bolaget framåt och gör fantastiska prestationer. Men det kanske inte är lika spännande för lyssnare att höra på som för oss själva, så i slutändan är nog mixen av ämnen ganska bra.

För dig som är intresserad av att lyssna på podden så kan du söka på "E-commerce success" på Spotify eller liknande plattformar så hittar du avsnittet där.