Everrollmattan - Säljs även till Hundhallar

Everrollmattan säljs som underlagsgolv till Hundhallar

En av våra bästsäljande produkter är vår Everrollmatta. Vi har sålt den under många år och den finns på otaliga gym över hela Sverige. Den är svårslagen när det kommer till skydd/akustik och pris.

Men, en trend som vi märkt under senare år är att den även säljs till hundhallar. Först trodde vi bara att det var en unik händelse och första gången vi fick en förfrågan trodde vi nästan att de hade hamnat fel. Men senaste året har vi fått ett gäng olika uppdrag där Everrollmattan specifikt har efterfrågats.

Det är ingen kundgrupp vi marknadsfört oss mot, men givetvis är det väldigt roligt att kunna erbjuda ett prisvärt alternativ till underlag oavsett om det handlar om gym eller något annat.

Bilden till detta inlägget är från Hundtränarna i Bromma som driver en 300kvm stor anläggning där de sysslar med hundträning etc. De letade efter en behaglig matta som skyddar underlaget, är skonsamt mot hundarnas tassar/klor och ger en behaglig akustik samtidigt som den är lätt-städad. Och då passade givetvis Everrollmattan perfekt.

Golvet säljs på rulle, och läggs oftast rakt ner på underliggande golv. Man kan limma fast mattan, men det absolut vanligaste är att man fäster den med dubbelhäftande tejp. Man skär sedan till den med vanlig stanleykniv (finns på närmsta järnhandel). Och troligen ligger den sedan där i många, många år och skyddar framöver. Mattan svetsas inte i skarvarna utan läggs bara bredvid varandra och ger en näst intill sömlös känsla.

Du hittar alla våra gummigolv här