Styrke-paket

Köp Styrke-paket

Köp Styrkepaket

Ibland kan det vara svårt att sätta ihop ett riktigt bra styrkepaket när det finns så otroligt mycket utrustning att välja bland, så vi har valt ut några av våra mest populära styrkeprodukter och satt ihop dem i riktigt prisvärda styrkepaket som passar allt från hemmagym till kommersiella gym. Du hittar din träningsutrustning för styrketräning här!

Styrkepaket

Man kan vrida och vända på det hur man vill men faktum är att varje hemmagym och kommersiellt gym behöver dels ett skivstångsset och dels ett hantelset. För att kunna utföra alla väsentliga övningar som krävs för att bygga styrka i hela kroppen finns inga genvägar. Vilken typ av skivstång du behöver, hur många vikter och vilken storlek på ställningen skiljer sig dock åt mellan olika utövare. Hos Gymkompaniet hittar du grundläggande utrustning som blir en bra bas för den som vill utrusta ett eget gym. För det lilla hemmagymmet finns det mindre paket att välja mellan, medan det kommersiella gymmet bör kika på de större och stabilare alternativen.Innehåll

Läs mer om respektive utrustning genom att klicka på länkarna nedan.

Skivstänger

Vikter

Hantlar

Träningsbänk

StällningarStyrkepaket eller separata produkter?

Funderar du mellan att köpa ett paket eller köpa produkterna separat? Kontakta oss så svarar vi på dina frågor. Ring eller mejla HÄR.

18 Artiklar

per sida

18 Artiklar

per sida