Gymgolv

Köp Gymgolv

Köp Gymgolv

Ett riktigt bra gymgolv skyddar ditt golv och förlänger livslängden på din utrustning. När du väl har införskaffat olika träningsredskap och vikter är ett golv en liten men prisvärd investering. Förutom att det är behagligare att träna på och sänker ljudvolymen från alla dunsar minskar det även slitage på golvytor och utrustning. Ett måste för alla hemmagym och kommersiella gym! Hos Gymkompaniet kan du köpa gymgolv såväl som pusselmattor och träningsmattor till riktigt bra kvalité. Gymgolv och skyddsmattor för gym av alla storlekar!

 

Gymgolv och gymmattor

Gymkompaniet erbjuder en mängd olika gymgolv och gymmattor för såväl hemmagym som kommersiella gymkedjor. Vi kan snabbt leverera kvantititer på flera hundra kvadrat men givetvis kan du även köpa några enstaka kvadrat pusselmatta till ditt garagegym. Våra modeller av gymgolv håller hög kvalité och är avsedda att hålla i många år för högt slitage. 

Vilket gymgolv behöver jag?

Givetvis finns det undantag men rent generellt så kan man säga att i mindre gymutrymmen så använder man sig av pusselmatta. Vanligast är den tunnare varianten på 8mm eller 18mm, medan 30mm-golv oftare används till rena lyftstationer där du vill kunna vara riktigt oaktsam med skivstången, kettlebells eller liknande. Gymmatta på rulle 6mm och 8mm används oftare på större ytor eller i hela gym där man på ett snyggt sätt vill täcka hela golvet för att på ett snyggt sätt minimera underhåll, ljud och skador.

Vem behöver gymgolv?

Gymgolv och gymmattor används när man vill skydda underlaget/redskapen/öronen. På kommersiella gym och inom företagsgym är det i princip standard men även många hemmagym och garagegym har på senare tid börjat lägga gymgolv. Om du har gymutrustning som på något sätt ska släppas eller läggas på marken så kan ett gymgolv vara en god investering för att minimera slitage.

Montering?

De flesta modeller av gymgolv som vi säljer är väldigt enkla att montera. Pusselmattor kräver ingen tidigare erfarenhet alls utan bara lite styrka och vilja. Om du aldrig lagt en gymmatta på rulle så kan det vara värt att anlita oss för läggningen alt. se om ni har någon på plats som tidigare skurit matta. Mattorna på 6mm och 8mm som vi säljer läggs oftast utan lim eller dubbelhäftande tejp och det enda redskapet du behöver är egentligen en mattkniv. För ökad stabilitet kan lim eller dubbelhäftande tejp användas för att verkligen få mattan att ligga fast.

Underhåll

Våra gymgolv är lätta att rengöra och kräver inga speciella rengöringsmedel överhuvudtaget. De flesta modeller är dessutom vattenavstötande.

Offert

Vid större kvantititer eller vid frågor om våra olika gymgolv och gymmattor så kontakta oss gärna.

GYMGOLV

Ett riktigt bra gymgolv skyddar ditt golv och förlänger livslängden på din utrustning. När du väl har införskaffat olika träningsredskap och vikter är ett golv till gymmet en liten men prisvärd investering. Förutom att det är behagligare att träna på ett gymgolv och att det sänker ljudvolymen från alla dunsar, minskar det även slitage på golvytor och utrustning. Det är helt enkelt ett måste för alla hemmagym och kommersiella gym! Hos Gymkompaniet kan du köpa gymgolv såväl som träningsmattor och pusselmattor till gym, till riktigt bra kvalitet. Vi har gymgolv och skyddsmattor för gym i alla storlekar!

 

GYMMATTOR

Gymkompaniet erbjuder en mängd olika gymmattor för såväl hemmagym som kommersiella gymkedjor. Vi kan snabbt leverera kvantiteter på flera hundra kvadrat, men givetvis kan du även köpa några enstaka kvadrat pusselmatta till ditt garagegym. Våra modeller håller hög kvalitet och är avsedda att hålla i många år för högt slitage, så se till att hitta en gymmatta via oss i dag!

 

VILKET GYMGOLV BEHÖVER JAG?

Givetvis finns det undantag men rent generellt så kan man säga att i mindre gymutrymmen så använder man sig av pusselmatta. Vanligast är den tunnare varianten på 8mm eller 18mm, medan 30mm-golv oftare används till rena lyftstationer där du vill kunna vara riktigt oaktsam med din skivstång , dina kettlebells eller liknande träningsredskap.

 

Gymmatta på rulle 6mm och 8mm används oftare på större ytor eller i hela gym där man på ett snyggt sätt vill täcka hela golvet för att minimera underhåll, ljud och skador.

 

VEM BEHÖVER GYMGOLV?

Gymgolv och gymmattor används när man vill skydda underlaget/redskapen/öronen. På kommersiella gym och inom företagsgym är det i princip standard men även många hemmagym och garagegym har på senare tid börjat lägga stötdämpande gymgolv. Om du har gymutrustning som på något sätt ska släppas eller läggas på marken så kan ett stötdämpande gymgolv vara en god investering för att minimera slitage.

 

MONTERING?


De flesta modeller i vårt sortiment är väldigt enkla att montera. Pusselmattor för gym kräver ingen tidigare erfarenhet alls utan bara lite styrka och vilja. Om du aldrig lagt en gymmatta på rulle tidigare, så kan det vara värt att anlita oss för läggningen alternativt se om ni har någon på plats som tidigare skurit matta.

 

Mattorna på 6mm och 8mm som vi säljer läggs oftast utan lim eller dubbelhäftande tejp och det enda redskapet du behöver är egentligen en mattkniv. För ökad stabilitet kan lim eller dubbelhäftande tejp användas för att verkligen få mattan att ligga fast.

 

UNDERHÅLL

Våra gymgolv är lätta att rengöra och kräver inga speciella rengöringsmedel överhuvudtaget. De flesta modeller är dessutom vattenavstötande.

 

OFFERT
Vid större kvantiteter eller vid frågor om våra olika gymgolv och gymmattor så kontakta oss gärna.

40 Artiklar

per sida

40 Artiklar

per sida