Lyftplattformar

Köp Lyftplattformar

Köp Lyftplattform

Ska du träna riktigt hård styrketräning så kommer du att vilja ha en bra lyftplattform. Lyftplattformen gör det möjligt att släppa skivstången efter exempelvis en frivändning utan att golvet skadas. Du hittar flera stabila och robusta lyftplattformar i olika storlekar hos oss!

Ska du lyfta tungt på riktigt så vill du inte behöva tänka på vad du ska göra med vikten om du inte klarar lyftet. Att behöva ta hänsyn till underlaget kommer många gånger göra att du inte vågar lyfta fullt ut då du inte efter avklarat lyft bara kan släppa vikten.

Med en bra och stabil lyftplattform så ger du dig själv full möjlighet att utvecklas inom träningen. I vissa träningsformer så skulle vi till och med vilja gå så långt som att säga att en lyftplattform är helt nödvändigt - för annars ökar skaderisken. Att hålla emot i den negativa fasen efter exxempelvis ett max-ryck är inte någonting man vill göra alltför många gånger i sitt liv. Att kunna släppa skivstången ned på en ordentlig lyftplattform är guld värt.

Du hittar flera olika lyftplattformar hos Gymkompaniet och behöver du hjälp med vilken som passar just dig så är det bara att höra av sig!

2 Artiklar

per sida

2 Artiklar

per sida