Multigym

Köp Multigym

Flera olika varianter av multigym finner du hos Gymkompaniet.se. Både för hemmabruk och kommersiella gym. Den som vill spara pengar på gymkort och träna hemma kan dra nytta av ett multigym. Multigym är även mycket vanligt förekommande i gym där du måste betala för att få använda dem. Med ditt egna multigym så får du all den träning du behöver, när du vill!

Multigym

Tycker du att det känns onödigt med en maskin för att träna en muskelgrupp? Dessa träningsmaskiner är så kallade hybridmaskiner, vilket innebär att det är två eller fler maskiner i en och samma. Med multigym kan du träna flera olika muskelgrupper. Det är smidigt, prisvärt och tar mindre plats.

 

Kommersiellt gym eller hemmagym? 

Multigym är perfekt utrustning för såväl hemmagymmet som det kommersiella gymmet. Du får definitivt mycket utrustning för pengarna och dessutom sparar du plats.

 

Svårt att bestämma dig?
Vi erbjuder multigym av hög kvalitét. Kontakta oss  HÄR så hjälper vi dig att hitta rätt.


Historia

Det första multigymmet kom år 1957. Bakom denna träningsmaskin låg Universal Gym Equipment. Fram tills dess var styrketräning ett område för en mycket begränsad skara människor som förstod och kunde använda traditionell utrustning såsom hantlar och skivstänger. Harold Zinkin, en tyngdlyftare och kroppsbyggare under 30-talet och den första Mr. California 1941, ville dock göra styrketräning tillgängligt för den breda folkmassan med kompaktare utrustning som var säkrare och gjorde det möjligt att träna specifika muskelgrupper. Istället för att lyfta till exempel skivstänger laddade med viktskivor kunde utövaren dra eller trycka handtag kopplade till en hög med vikter. Detta innebar att utövaren inte behövde oroa sig för att tappa stången och skada sig vilket eliminerade många av de risker som fria vikter innebär. Varumärket Universal Gym Equipment är idag starkt förknippat med dessa multistationer och de flesta atleter, amatörer och utövare har någon gång använt en av dessa.

21 Artiklar

per sida

21 Artiklar

per sida