Månadsarkiv: Augusti 2021

 1. Företagsgym med allt man behöver

  Företagsgym med allt man behöver

  Företagsgym!

  En av de vanligaste frågorna vi får är hur stor en yta behöver vara för att man ska kunna bygga ett bra företagsgym.

  Med lite smart planering så räcker det gott med 50kvadrat, så som vårt senaste bygge. Där lyckades vi få in både lyftområde med skivstång och hantlar för de som gillar friviktsträning, kryssdrag och latsdrag för de som föredrar maskiner och löpband och cykel för de som föredrar konditionsträning. 

  Ett sätt för att få mindre ytor att kännas bra för gymmet är att motstå imulsen att vilja fylla på det med för mycket utrustning. Har man en begränsad yta så är det bättre att hålla igen lite på utrustningen och gå mer mot basutbudet, då det lätt känns väldigt trångt och krystat om man fyller på med alltför mycket. Satsa hellre på ett bra löpband än två lite sämre, och välj hellre ett kryssdrag än 2-3 andra maskiner. På det sä

  Läs mer »
 2. Episkt Hemmagym!

  Episkt Hemmagym!

  Hemmagym!

  Jag tror vi alla har dröm om att få slippa den långa promenaden till gymmet, slippa trängas med alla andra i omklädningsrummet, och framförallt slippa trängas vid lyftstationerna. Någonstans när vi nog alla en dröm om att få ha ett eget hemmagym i garaget. En skivstång, ett half rack och lite vikter. Det är allt som behövs för att man ska kunna köra sina basövningar och få ett ordentligt helkroppspass samtidigt som man kan lyssna på sin egna musik i lugn och ro.

  Sen kan man givetvis gå all-out och bygga ett helt galet hemmagym. Ett sånt där hemmagym som man inte ens vågar drömma om. Ett sånt där hemmagym som man bara hittar på inspirations-sidorna på Pinterest. Men aldrig i verkligheten.

  Det var vårt senaste bygge. Ett sånt hemmagym vi önskar att vi själva hade.

  Heltäckt yta med tjocka gummiplattor så man kan släppa vikterna fritt

  Läs mer »