Wagon Wheels - Ännu en ny Episk Svensktillverkad produkt!

Svensktillverkade Wagon Wheels

Vissa produkter tar man fram, inte för att man tror att de ska bli storsäljare. Utan för att de helt enkelt är episka. Våra nya Wagon Wheels är ett exempel på en sådan produkt. 

Vi har svårt att se att dessa finns i varenda hemmagym inom några år (prove us wrong) men när vi fick idén att ta fram dem, så kunde vi helt enkelt inte låta bli.

En mer viduellt underbar produkt, som lyfter gymmets oldschool/hardcore-feeling bara genom att finnas tillgängliga är nog svår att komma på. Och det är riktigt roligt att detta blir det senaste tillskottet i vår egna Svensktillverkade produktion.

Vi, precis som de flesta företag har produkter som står för vår lönsamhet och vår inkomst. Man brukar prata om en 80 - 20 splitt. Där 20 procent av produkterna står för 80 procent av inkomsterna. Det gör givetvis att fullt fokus borde ligga på att bibehålla fulla lager av dessa, och kanske utveckla variationer på dessa som kan ta över försäljningen så småningom. Men, och ett stort men. En stor del av att ha ett företag är ju också att få göra det där roliga. Det där som ingen annan gör. Och att ta fram produkter som Wagon Wheels, lyftstockar, combo-racks, cirkushantlar och mycket mer är ett exempel på det. Vi måste få leka lite också

En liten långsiktig dröm är att på sikt öppna ett Strongmangym där i princip hela utrustnings-parken är från vår egna produktion, och där vi även tar fram större specialprodukter. Det hade varut en udnerbar känsla att gå in i det gymmet, och förhoppningsvis varit en inspiration för Strongman-scenen i Sverige.

Exakt när vi uppnår den drömmen får vi se, men en dag är vi där...

Du hittar alla våra Svensktillverkade produkter här!