Nu slutar vi sälja Cerberus - utförsäljning på restlager

Nu slutar vi sälja Cerberus-produkter

Under ett par års tid har vi sålt Cerberus-produkter. Den stora variationen av storlekar på bälten, grepp och skydd har gjort att det varit en väldigt bra produkt med tanke på möjligheten att kunna ge alla utövare exakt den storleken de eftersöker. Produkterna har också varit väldigt uppskattade då de är slittåliga och väl dimensionerade.

Tyvärr har det också funnits en del problem. Med +10 storlekar på flera produkter, och ibland lite icke-intuitiva storleksbeskrivningar har det ibland varit svårt för kunderna att hitta rätt och det har blivit en hel del returer. Med grossisten i England så har det också med Brexit tillkommit en del strul med importen, och kraftigt förlängda leveranstider. Det har även varit en del slutprodukter bland våra storsäljare då vi inte kunnat få hem varir i den takt/omfattning som vi velat, vilket dock är relativt normalt med tanke på den ansträngda situationen under Corona.

Cerberus har nu bestämt sig för att dra in på sitt återförsäljarnätverk och istället jobba mer aktivt med direktförsäljning. I nuläget vet vi inte exakt vad det innebär för den Svenska marknaden och hur de kommer att jobba mot Svenska kunder. Om man kommer behöver köpa direkt via England, eller om de kommer ha någon sorts centrallager. Mer information än att de slutar med återförsäljare i Sverige har vi tyvärr inte i nuläget. Och för alla som undrar om specifika produkter eller köp på varor som vi inte längre har så ber vi er maila direkt till Cerberus i England.

Som det ser ut har vi fortfarande en hel del Cerberusprodukter i lager och kommer tills dessa är slutsålda att köra en kraftig kampanj med reducerade priser för att sälja av det sista.

Vi har givetvis börjat kolla runt efter bra alternativ, och kommer inom kort presentera ett nytt varumärke med fokus på träningstillbehör, luktsalt, etc för att våra styrke-kunder ett komplett produkterbjudande.