Svensktillverkad Plan Bänk i Sortimentet!

Svensktillverkad Plan Bänk i Sortimentet

Vår kära Ola på verkstan har gjort det igen och en ny produkt har kommit in i sortimentet.

Det är vår 15:e Svensktillverkade produkt, och det är otroligt kul att få fortsätta utveckla serien med Svensktillverkade produkter tillverkade in-house. Det har som vi tidigare nämnt varit en dröm under många år att få ta fram en hel serie med produkter som både designas, tillverkas och lackeras på hemmplan.

Den plana bänken håller kommersiell kvalité och följer givetvis IPF-standard. Den har en något tjockare dyna än många andra modeller på marknaden vilket uppskattades väldigt mycket när vi test-lanserade produkten under Sveriges Starkaste Man 2021. Den kommer också med endast ett vertikalt ben i fronten vilket gör att du slipper störande horisontella delar när du ska köra dina bänkpressar.

Den plana bänken är vår första In-House tillverkade produkt med dynor, och det har varit en relativt knepig väg att hitta rätt leverantör och en prisvärd lösning, samtidigt som kvalitén måste hålla hög standard. Men med en första dyn-produkt färdig så öppnar det dörren för fler modeller och varianter på sikt, vilket gör möjligheten till utbud rejält mycket större.

Du hittar den plana bänken här

Och du hittar alla våra Svensktillverkade produkter här

Nu har vi lagt en del fokus senaste halvåret på att skapa traditonella produkter för vårt Swedish Power Equipment, så nu ska det bli riktigt roligt att de närmsta månaderna få presentera produkter som går åt helt andra hållet och defintivit bara tilltalar en liten målgrupp riktigt nördiga styrketränande.