Uppdatering från VDn

När vi sammanfattar året 2017/2018 så ser vi att Gymkompaniet vuxit med 60%. En helt fantastisk siffra, och vi kan inte annat än tacka våra underbara kunder som hjälper oss att växa!

- Även om vi givetvis marknadsför oss så gott vi kan så kommer en stor del av våra affärer från kunder som rekommenderat oss till sina vänner eller företagskontakter.

Under senaste året har vi utökat Recoil-sortimentet kraftigt samt tagit in en mycket större andel gymgolv. Vi har lagt mycket stort fokus på att få in produkter som ska tillföra marknaden någonting extra i form av antingen kraftigt rabatterat pris eller utökad kvalité till samma pris. Vi hade givetvis kunnat öka sortimentet mycket snabbare om vi valt att även ta in samma produkter som alla andra, och till samma pris... Men det känns betydligt mer motiverande att fokusera på så mycket ny-tänk som möjligt (ja, vi förstår ironin att prata om nytänk i en bransch där skivstång troligen varit det mest populära redskapet 49 av de senaste 50 åren ;)

Styrketräning fortsätter stå som huvudfokus och även om vi utökat sortimentet med motionsutrustning så är det framförallt styrkelyft, crossfit, styrkemaskiner och stötdämpande golv som vi tagit in.

Vi har också fått en allt större andel leveranser som skickas direkt dagen efter beställning. Exakta siffror är svårt att få fram, men vi uppskattar att ca 95% av alla ordrar skickas vardagen efter beställning. Det är i nuläget bara enstaka varumärken som vi själva inte lagerhåller som inte skickas direkt - och vi kan också se på exempelvis trustpilot (där vi ligger rankade etta i vår kategori) att våra kunder verkligen uppskattar våra snabba leveranstider.

Antalet gymbyggen har också ökat kraftigt och lite nya kollegor har kommit in i bolaget. Händiga, artiga, do:ers som har svårt att sitta still. Precis den sortens arbetare vi uppskattar.

Mycket av vår gymutrustning har tagits in efter önskemål från er kunder. Och det är en mycket värdefull hjälp att få feedback av alla dess slag. Man blir lätt hemmablind. Så fortsätt gärna ge oss tips och önskemål så vi kan fortsätta bli ännu bättre

Ha en riktigt härlig höst!