Gymkompaniet som Huvudsponsor åt Sveriges Starkaste Student

Sveriges Starkaste Student - Givetvis är vi med som sponsor!

Sveriges starkaste student kommer i år avgöras den 14:e Maj på Olympen Träningscenter, och arrangörerna har lyckats få ihop ett event som ser ut att få lite extra stjärnglans dels genom domaren "Buktryck" a.k.a Sveriges Starkaste Man som domare!

Dessutom kommer sändningen livestreamas via de erfarna Strongman-arrangörerna Kraftkamps Youtubekanal.

Det är givetvis en tävling vi inte kan missa, och det är kul att se hur tävlings-scenen inom Strongman känns alltmer proffsig under de senaste åren, och förhoppningsvis kan vi fortsätta bidra till detta genom olika sponsorupplägg så att deltagare och arrangörer kan få ut något monetärt av all den tid de lägger ner.

Strongman är kanske inte den största publiksporten, och det är definitivt inte en sport man satsar på om man vill tjäna mycket pengar på sin idrott. Samtidigt är de som bekant en extremt krävande sport och utövarna viger stora delar av sina liv åt att bli starkare, och man utför helt extrema prestationer som vi vanliga dödliga bara kan avundas.

Därför känns det inte mer än rätt att vi fortsätter försöka hålla en stadig plats som given sponsor åt den här sortens evenemang, och vi kan bara hoppas att sporten på sikt blir såpass stor (vi har ju t.ex. sett hur mycket crossfit inspireras av strongman) att andra aktörer inom branschen också ser Strongman som en given sport att sponsra.

För dig som vill se ett grymt event 14:e Maj så håll dig uppdaterad via exempelvis Maxstyrka (där info högst troligen kommer upp), så kanske du kan ta en av de 200 platserna arrangören räknar med nu när Corona-restriktionerna ser ut att äntligen få förpassas till historien.