Bänkar för bänkpress

Köp Bänkar för bänkpress

Flera olika modeller av bänkpressbänkar i lager. Ingenting går upp mot känslan av att köra bänkpress på en riktig bänkpressbänk. Du känner dig säkrare, mer stabil och stången ligger där den ska ligga. Du hittar din bänkpressbänk hos Gymkompaniet.se

Varför behövs en bänkpressbänk?
Det finns givetvis lösningar där man sätter ihop en knäböjsställning med en vanlig bänk, men för alla som testat så är det uppenbart att en riktigt bänkpressbänk där själva ställningen och bänken sitter ihop är en helt annan känsla. När bänken och ställningen sitter ihop så får utrustningen en annan stadga som ger en ökad trygghet i bakhuvudet. Man behöver inte fundera över om ställningen ska röra sig, och man behöve rinte ställa om bänken så att den står centrerat. Utan istället kan man fokusera fullt ut på att göra själva lyftet.

Olika modeller?
Det finns givetvis en mängd olika modeller av bänkpressbänkar. För dne som vill köpa en bänkpressbänk så kan det vara värt att ta en liten extra funderar över vad osm passar bäst för just ens egna behov, eller sina kunders behov. Standardbänkpressen är utan rörliga delar. En plan bänk som kopplats ihop med en ställning samt två-tre avlastningshyllor i någorlunda standardiserade höjder. Dessa fungerar för de allra flesta behov. Däremot finns det vissa som vill ha lite fler justeringsmöjligheter, och då finns det även bänkar med justerbar höjd på avlastningen för stången. Fler avlastningsmöjligheter ger givetvis en något högre individuell anpassning, men å andra sidan får man ett extra moment som kan slitas ut, en extra inställning som ska göras och en extra inställning som kan skapa lite glapp. Och slutligen finns bänkpressar med ställbara säkerhetshandtag, vilket kostar lite mer men också ger möjligheten att träna tungt på egen hand och ändå kunna känna sig säker.

Oavsett vilken bänkpressbänk du söker så hittar du den här hos oss på Gymkompaniet!

8 Artiklar

per sida

8 Artiklar

per sida