Fler "Udda" produkter i sortimentet - Kronlyftslådor!

Kronlyftslådor!

Som vi nämnt i tidigare inlägg när vi pratat om produkter vi tagit fram i vår satsning på Svensktillverkade produkter, så är inte alla produkter vi tar fram sådana som vi förväntar oss att sälja mängder av. Ibland förväntar vi oss till och med relativt låg försäljning. Men för att kunna ge Strongmansfären ett så komplett sortiment som möjligt så väljer vi ibland ändå att ta fram produkter som har en väldigt, väldigt nischad målgrupp

Kronlyftslådorna är en sådan produkt. 

Stora som små kylskåp och med en målgrupp som utan tvekan skulle kunna tömma motsvarande kylskåp på mat med lätthet. 

Kronlyftslådorna gör att du kommer upp i höjd på dina lyft. Samtidigt som du på ett enkelt sätt kan variera tyngden genom att fylla lådorna med olika viktskivor. Du kan också enkelt få olika känsla i lyftet genom att fästa lådorna olika långt ut på stången.

Du hittar våra kronlyftslådor här

En nischad produkt som kanske framförallt kommer användas på tävling eller på olika strongmanklubbar. Men vi har givetvis som vanligt gjort vårt yttersta för att hålla nere priset så att även du som privatkund ska kunna köpa ett par utan att behöva helt tömma sparkontot.

Går du igenom vårt produktsortiment och känner att vi saknar någon produkt som du verkligen tycker borde finnas på marknaden? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi är alltid öppna för utveckling och drivs av att expandera sortimentet för att vara så täckande som möjligt inom styrke-sfären.