Gymkompaniet blir Delägare i Nordic Training Gear

Gymkompaniet blir Delägare i Nordic Training Gear!

Gymkompaniet har alltid haft en förkärlek för styrkeidrotterna och ren styrketräning, och inom skivstänger, hantlar, racks etc har vi alltid haft ett stort och gediget utbud av egna produkter, för att på så sätt kunna erbjuda kunderna den bästa produkten till det bästa priset.

När det gäller tillbehör för utövare inom styrketräning däremot har vi inte riktigt hittat rätt, och vårt egna sortiment i den genrén är relativt litet jämfört med övriga kategorier.

Vi har genom åren provat diverse andra varumärken, med mer eller mindre bra utfall. Vi har antingen haft problem med utbudet, kvalitén, leveranserna eller med priset. Så våra satsningar har inte riktigt blivit på det sättet som vi hade önskat.

Som många andra inom styrkevärlden började vi dock för något år sedan få upp ögonen för Nordic Training Gear som syns på alltfler utövare inom topp-eliten, kanske framförallt inom Strongman. Rejäla, tydliga produkter med hög slitstyrka, bra pris och dessutom är de baserade i Sverige.

Vi kunde helt enkelt inte låta bli att ta en dialog med Max som äger varumärket, och efter att ha sett hur vi har flera värderingar som överensstämmer kring hur produkter bör utformas, hur säljet bör gå till och hur utvecklingen bör föras framåt så var det i princip omöjligt att inte ge ett förslag på att gå in som delägare, vilket Max lyckligtvis också såg som en god strategi.

Gymkompaniet kommer framöver fortsätta sälja Nordic Training Gear i sitt sortiment precis som en vanlig Återförsäljare, och vi kommer inte ha någon kontroll över den dagliga driften i Nordic Training Gear, men givetvis kan vi förhoppningsvis bidra med en del tankar, kontakter och kapital så att Max får ännu bättre förutsättningar att fortsätta ett redan fantastiskt gott jobb.

Det är oerhört glädjande att få vara med på den framgångssagan som Nordic Training Gear är och kommer att bli, och det känns riktigt kul att stegen redan tagits ut utanför Sveriges gränser.

Du hittar vårt sortiment av Nordic Training Gear här!