Gymkompaniet Gymplanner

Vi på Gymkompaniet är stolta att presentera vår rykande färska Gymplanner, som låter dig snabbt och lätt skapa 3D-skisser av just ditt drömgym i hög kvalitet direkt i din webbläsare!

Hur fungerar då detta? Jo, kort fattat så kan du bara följa länken nedan för att gå till programvaran och följa snabbguiden nedan för att plocka ihop gymmet för just dig.

Klicka på länken nedan för att gå till programmet. OBS, fungerar tyvärr inte på mobiltelefon.

Button Example Starta Gymplanner

Konfigurera ditt rum

Första steget kommer vara att välja den generella rumsform som stämmer bäst överens med ditt utrymme. Oroa dig inte för mycket om huruvida det stämmer exakt med ditt rum, du kommer kunna justera detta i senare steg.

När detta är gjort kan du justera måtten för att stämma exakt med din yta, men notera att du även kan justera detta senare vid behov. Klicka på start när du är färdig för att fortsätta till huvudsidan.


Välj inredning

Du bör nu ha kommit in i själva huvudvyn. Här kan du antingen direkt börja placera ut produkter genom att dra dem från menyn till vänster, eller om du föredrar det kan du börja med att välja golv och väggfinish.

Välj vardera material eller färg genom att klicka på de två översta ikonerna i vänstermenyn och bläddra fram önskade alternativ. När du hittat en variant när du är nöjd med så drar du dem helt enkelt med musen till rummet för att placera ut den antingen på golvet eller önskad vägg (för väggar så släpper du färgen i den lilla bubblan som dyker upp när du hovrar över önskad vägg).

Efter att finishen nått dina högt ställda krav så är det bara att gå loss med det vi egentligen är här för - Gymutrustningen!

Under den lilla soffikonen i vänstermenyn hittar du ett stort urval av våra populäraste produkter, som enkelt dras och placeras ut i rummet. Notera att inte alla produkter i sortimentet finns listade, men vi arbetar löpande med att bredda antalet tillgängliga artiklar.

För att finjustera placeringar kan du klicka på en placerad artikel för att antingen flytta eller rotera dem (tips: du kan använda piltangenterna för detta). 

 

Med den generlla placeringen placeringen på plats kan du lätt växla till 3D-läge för att kunna se rummet modellat i "live" 3D. Rotera kameran för att få perspektiv och få en riktigt bra känsla för hur utrustningen känns i rummet. Även här kan du justera position på artiklar genom att klicka på dem och dra pilindikatiorerna i önskad riktning.


Spara ditt gym

Förhoppningsvis har du vid det här laget uppnått perfekt Feng Shui och känner dig någorlunda färdig med ditt rum: Grattis - du har byggt ditt alldeles egna (virtuella) drömgym!

Som ett steg i att konvertera det till ett fysiskt gym så kan du nu snabbt och lätt antingen spara ut en lista på dina utvalda produkter genom att klicka på den understa ikonen i vänstermenyn, eller spara ditt rum genom att klicka på Save My Room. Om du väljer det senaste så kommer en PDF-presentation med din 3D-skiss skickas till din angivna mailadress.

 

 

Har du någonsin funderat på om den där maskinen du vill ha skulle passa i ditt rum? Sluta med det - testa direkt, slipp undra! Vill du bara drömma om hur ditt perfekta hemmagym skulle se ut? Gör det!

Testa Gymplannern redan idag - har du några frågor eller problem, tveka inte att höra av dig till oss på mail, chatt eller telefon, vi finns här för att hjälpa till!


Nedan har du bara ett litet exempel av vad man kan göra med Gymplannern. Mycket nöje!