Sortimentet med BH-Fitness växer

Sortimentet med BH FItness växer

Överlag har vår filosofi kring gymutrustning och varumärken alltid varit att vi föredrar att fokusera på ett färre antal märken, men att istället försöka maximera priset och urvalet av dessa märken. Eller i enkelhet, vi föredrar att köpa in väldigt många av vårt favorit-rack och sälja det till ett väldigt, väldigt bra pris, snarare än att köpa in få av många olika racks och sälja dom till ett högre pris. 

Vårt fokus har också varit att fokusera väldigt mycket på våra egna varumärken, där vi kan ha full kontroll på produkten och pressa priset, samt utveckla i den riktning som vi föredrar och får önskemål om. Idag är nästan 60-70% av vår försäljning egna varumärken.

Därför är det relatovt sällan som vi tar in ett helt nytt varumärke och nästan omgående börjar sälja hela deras "range" av produkter. Vi föredrar att testa försiktigt. Börja sälja några varor, se vad kunderna tycker, se om servicen fungerar, se så att varorna håller ordentligt, etc.

BH Fitness har vi dock haft ögonen på under flera år. Men vi började inte sälja deras varor förrän under Corona när många andra grossister hade svårt att få fram leveranser i tid. Men trots att vi då blev en ny leverantör av BH Fitness utrustning så var de extremt snabba med att få fram varor och det fanns ett stort antal situationer när de hjälpte oss att leverera en bra ersättningsprodukt vid tillfällen där andra grossister fallerade. Deras service har också varit utmärkt, när det visat sig saknas någon del eller om något gått sönder.

Det gjorde att vi i relativt snabb takt ökade antalet produkter från deras sortiment, och i takt med att kunderna var nöjda, och vi själva fick testat deras produkter i "live-miljö" så kunde vi inte låta bli att utöka från enstaka motionsredskap till kompletta maskinserier.

Idag säljer vi både deras kommersiella motionsserie, hem-motion, samt en range med styrkemaskiner för kommersiella gym, och en för fria vikter. En stor del av detta finns också på vårt egna lager idag.

Under första kvartalet av 2022 har vi ett flertal anläggningar som kommer vara fullutrustade med BH-Fitness maskiner, där vi själva monterar, och vi ser fram emot att få dokumentera och filma byggandet så att vi kan få igång en liten katalog med exempelgym.

BH Fitness i sig är ett Spanskt märke och relativt okänt än så länge i Sverige, men efter vad vi sett och känt så är detta ett märke som kommer växa framöver och vi är stolta över att idag, bara ett år efter lansering i vårt sortiment, vara deras största återförsäljare i Sverige

Du hittar alla BHFitness produkter i vårt sortiment här!