BH Fitness

Som relativ nykomling på den nordiska marknaden har BH Fitness varit något av ett obeprövat kort. På kort tid har det dock kommit att bli en av våra absoluta favorittillverkare av kommersiell gymutrustning och konditionsmaskiner. Men genomgående utmärkt kvalitet oavsett om det gäller maskiner riktade mot hemmaanvändare eller gymkedjor jobbar man här med aggressiv prissättning och bra produktsupport.

Baserade i Spanien har man snurrat på i över 100 år sedan grundandet och finns i dag på marknaden i över 85 länder. Likt flera andra i branschen väl etablerade varumärken har man här ursprungligen konstruerat en specifik närbesläktad typ av utrustning, i det här fallet cyklar. Således faller det sig naturligt att en av de kategorier de i dag har starkast närvaro i är olika former av träningscyklar, som ofta utmärker sig genom sin kvalitet, genomtänkt design och prisvärdhet. Bevisligen finns här ett stort mått erfarenhet och kunskap om produktion och dess utmaningar, vilket väl reflekteras i det goda jobb man gör med att stötta sina kunder och produkter över tid.

Ett annat område där vi varit mer än imponerade av BH är när det gäller kommersiella träningsmaskiner. Här har man ett riktigt gediget utbud maskiner av olika typer som borde kunna möta även de allra mest särskilda behov. Lägg till detta den utmärkta kvaliteten, ofta till en bråkdel av konkurrenternas pris, så är det inte svårt att se varför vi fått så lätt att rekommendera dem till våra kunder.

Artiklar 1-50 av 54

Sida
per sida
Minskande ordning

Artiklar 1-50 av 54

Sida
per sida
Minskande ordning