Nytt företagsgym med BH-Fitness maskiner

Nytt företagsgym med BH-Fitness maskiner

Denna veckan färdigställde vi ett nytt företagsgym med BH-Fitness maskiner

BH FItness är ett relativt nytt varumärke hos oss, och vi har under något år utökat med alltfler produkter ur deras sortiment. Så även om vi sålt en hel del löpband, cyklar och crosstrainers tidigare från BH, så är detta första gymmet där vi själva är ute och monterar deras styrkemaskiner från modellserien Movemia.

På plus-sidan kan sägas att designen är riktigt, riktigt snygg. Maskinerna ger ett oerhört robust intryck och håller kommersiell kvalité även om priset behagligt nog är mer i stil med maskiner för företagsgym. 

På den negativa sidan så kan det sägas att de är lite svårmonterade. Det är tydligt att man ansträngt sig för att få maskinerna användarvänliga för utövarna, men det gör att vissa delmoment i monteringen blir lite krångligare. Så är man inte van vid montering så kan det vara värt att ta in hjälp om man kör på denna serie.

I övrigt fylldes denna veckans företagsgym med Everrollgolv över halva gymmet, och stötdämpande gymgolv över andra halvan. Förutom BH-maskinerna så monterade vi även upp skivstångsställningar, power rack, löpband, roddmaskiner, hantelställ, bänkar etc.
- Helt enkelt ett mycket väl utformat företagsgym som man bara kunde önska att man själv fick ha på sin arbetsplats.

Det är riktigt roligt att se hur arbetsplats-gymmen tenderar att bli alltmer påkostade. Och i många fall kan de anställda nog helt säga upp sina egna gymmedlemskap och köra på jobbet. Något som givetvis är en stor besparing för den privata plånboken, samtidigt som det sparar in en hel del tid.