Företagsgym i Göteborg

Företagsgym i Göteborg!

Som vi tidigare nämnt så har vi märkt en kraftig ökning av beställningarna på företagsgym under 2022. Ända fram till Maj har vi nästan ett bygge per vecka redan inbokat.

Förra veckan var ett av gymen vi byggde i Göteborg där kunden driver ett flertal bolag som alla delar på gemensamma utrymmen. Och eftersom friskvårdsbidrag ofta bara blir liggande, så bestämde de sig för att istället göra en ordentlig satsning på medarbetarhälsan genom att bygga ett gemensamt gym som alla på företagen kan nyttja tillsammans.

Det är en lösning vi sett från många olika håll de senaste åren. Istället för att varje år betala ut 1000-5000kr i friskvårdsbidrag så gör man istället en gemensam satsning och lägger budgeten på ett rejält företagsgym. Är man 30+ personer så kommer man ganska snabbt upp i en ansenlig summa som kan användas på ett gym, som sedan kan nyttjas under många år framöver. En win-win-win-lösning som vi ser det. Medarbetarna kan träna på företaget, företagets friskvårdspengar nyttjas på ett effektivt sätt och vi på Gymkompaniet blir glada för att vi får bygga gym.

I gymmet i Göteborg har dom valt ett klassiskt upplägg. Stötdämpande gymgolv så att man enkelt kan våga släppa lite vikter och kettlebells i marken. Rejälva skivstångsställningar med bumpers. En hantelstation med bänkar. 2 löpband, en crosstrainer, en roddmaskin, ett kryssdrag samt lite småprodukter så som stretchmattor, kettlebells, etc.. Helt enkelt, det man behöver för att få till riktigt bra träning, nästan oavsett vad man har för behov.

Du hittar mer info om företagsgym här