Företagsgym i Helsingborg

Företagsgym i Helsingborg!

Ännu ett företagsgym på plats

Denna gången är det ett så kallat Co-working Space som öppnat portarna för ett gym som hyresgästerna kan nyttja. Du hittar gymmet hos Genetor i centrala Helsingborg.

Det är en lösning vi sett alltmer, och vi har byggt ett flertal sådana företagsgym de senaste åren. Du kan exempelvis se gymmet hos Convendum i Göteborg här som vi byggt.

Co-working Spaces är en lösning där hyresgästerna ofta kan hyra in sig på ett flertal olika lösningar. Antingen hyr man tillgång till den öppna ytan, eller så hyr man in sig i ett rum. Sedan finns ofta möjlighet att hyra konferensrum, snabbt växla upp och ner i rumyta, eller äta frukost och fika på plats. Det har kommit att bli en mycket populär lösning bland start-up företag då det inte låser kostnader på samma sätt som vanliga kontor. Och dessutom känns det lite "lyxigare" och mer inbjudande om man har samarbetspartners på besök.

Att utöka med möjligheten till träning på plats ger denna sortens kontorslösningar ännu en känsla av premium som inte finns på vanliga kontor, och blir en mycket kostnadseffektiv lösning för att höja nöjdheten bland hyresgästerna.

I detta gymmet hos Gentor så har man satsat fullt ut och har både motionsutrustning, maskiner, fria vikter, och stretchyta. Helt enkelt en lösning för alla oavsett behov.

Du hittar mer info om företagsgym här