Atlasstenar i Sortimentet igen!

Atlasstenar i sortimentet igen!

Atlasstenar tillhör fundamentet inom Strongmanträning. Men trots att de är en så etablerad del av sporten så är det väldigt, väldigt svårt att köpa bra stenar till rimliga priser. I slutändan blir det ofta att man kör på någon sorts hemmabygge. Det skapar i bästa fall en hyggligt billig, om än tidsödande konstruktion. Men i värsta fall så lägger man ner rejält med tid, och får ett undermåligt resultat.

Vi har sedan några år tillbaka försökt få in ett alltmer komplett sortiment av strongmanutrustning, men just atlasstenar har varit svårt att få en stadig orderingång på. P.g.a deras otympliga nator och tunga vikt, så blir det inte värt att producera utomlands då frakten blir alldeles för hög. Och producerar man i Sverige så är det dels rätt få som kan producera och som har den fulla kompetensen, och dels är det väldigt dyrt.

Så det är med enorm gläjde som vi kunde göra ett samarbete med Martin Forsmark, som själv vunnit Sveriges Starkaste Man. Han om någon har ju kompetensen och vetskapen om vad som är viktigt.

Så vi har tagit in en range av atlasstenar som går hela vägen från 32kg till 186kg, för att alla ska kunna testa lyften. Allt från ordentlig nybörjare upp till avancerad tävlingsutövare.

Stenarna är gjorda helt i betong vilket gör dem väldigt tåliga och förhoppningsvis ska du kunna träna med dessa i många, tunga år framöver.

Det är en riktig glädje att få ta in denna ikoniska produkt i lager! 

Du köper Atlasstenar här!