Svensktillverkade Combo-Racks i lager!

Svensktillverkade Combo-Racks

I flera år har en av våra drömmar varit att få ta in ett eget Combo-Rack. Men det har visat sig vara en produkt som inte är helst smidig att få fram. Det finns ett stort antal problempunkter i själva konstruktionen och modellutförandet som gör att produkten antingen blir extremt dyr, eller helt enket inte går att tillverka då kompetensen är för låg på de ställen där man prismässigt skulle kunna tillverka den.

Därför är det med en nästan barnslig glädje som vi för ett tag sedan fick kontakt med en verkstad där hantverket för att producera gymmaskiner funnits i flera decennium. Och det märks. Hantverket är helt underbart och på en helt annan nivå. Och helt plötsligt fanns möjligheten att faktiskt få fram en produkt vi så många gånger behövt ge upp drömmen om.

Combo-Racket har givetvis de klassiska IPF-måtten, och kommer med alla önskade funktioner så som fällbara stolpar, siffror vid hålen, rullande J-hooks etc.

Vårt mål har varit att försöka hamna på en prisnivå som är så pressad som vi bara kan trots att produkten är tillverkad i mindre skala på lokalnivå, så att möjligheten att köpa racket faktiskt ska finnas även för ett garagegym (om än ett väldigt påkostat sådant), samtidigt som produkten onekligen är gjord för kommersiella gym och styrkeklubbar. 

I slutändan, detta är en nyhet som vi är extremt stolta över och som ytterliggare stärker vår övertygelse om att det går att satsa på Svensktillverkad utrustning.

Du hittar vårt nya Combo-Rack här!

Du hittar alla våra Svensktillverkade träningsprodukter här!