Fristående Rigg från Recoil - Produktgenomgång i monterat skick

Fristående Rigg från Recoil monterad hos Hälsomagasinet i Svalöv!

Denna fristående variant från Recoil finns numer på ett gäng olika gym runtomkring i Sverige. I videon nedan visar vi upp riggen i naturlig miljö och pratar lite kort om tillbehören som hör till.


Sammanfattning av videon:

Som namnet antyder, fristående rigg innebär att den inte sitter fast i väggen. Däremot kan man om man vill, vilket vi har gjort i det här fallet, fäst den i marken för att få optimal stabilitet, så att man är helt helt säker på att den står där den ska och inte flyttar sig över tid och blir optimalt säker då den inte kan välta.

Riggen kommer med ett antal olika fästhål i olika ledar på vardera sida av stolparna så kan man använda det till ett antal olika tillbehör såsom j-hooks, säkerhetsarmar, balltargets och så vidare, som brukar ingå på de flesta modeller, men även lite andra varianter - och fler tillbehör kommer tillkomma över tid.  

Du hittar våra Recoil-riggar här!
Riggen är ett oerhört uppskattat redskap på gymmet och har möjligheten att förvandlas till ett centrum för träningen i lokalen genom alla möjliga övningar som kan utföras där på en relativt liten yta, men också genom alla de påbyggnader som kan göras för att variera och utveckla träningen över lång tid från ett och samma grundredskap.