Episkt Hemmagym!

Episkt Hemmagym!

Jag tror vi alla har dröm om att få slippa den långa promenaden till gymmet, slippa trängas med alla andra i omklädningsrummet, och framförallt slippa trängas vid lyftstationerna. Någonstans när vi nog alla en dröm om att få ha ett eget hemmagym i garaget. En skivstång, ett half rack och lite vikter. Det är allt som behövs för att man ska kunna köra sina basövningar och få ett ordentligt helkroppspass samtidigt som man kan lyssna på sin egna musik i lugn och ro.

Sen kan man givetvis gå all-out och bygga ett helt galet hemmagym. Ett sånt där hemmagym som man inte ens vågar drömma om. Ett sånt där hemmagym som man bara hittar på inspirations-sidorna på Pinterest. Men aldrig i verkligheten.

Det var vårt senaste bygge. Ett sånt hemmagym vi önskar att vi själva hade.

Heltäckt yta med tjocka gummiplattor så man kan släppa vikterna fritt. En fondvägg som bara lyser inspiration, och ett rejält power rack, fullutrustat med vikter och skivstänger. Lägg till det en gedigen uppsättning hantlar, en roddmaskin och en skierg och lite annat smått och gott och det är svårt att låta bli att avundas.  Det här är inte bara ett hemmagym, det är en inspiration!