Ställbar Träningsbänk Basic - Recoil

1 490 kr

Denna ställbara träningsbänk från Recoil är kanske marknadens mest prisvärda träningsbänk. Den passar utmärkt i hemmagymmet eller i det lilla företagsgymmet och kommer med både ställbar rygg och ställbar sits. En basic-bänk som trots det låga priset ger ett skönt stöd under övningar som bänkpress, hantelpress, bicepscurls etc. 

Detta är en träningsbänk för alla vanliga basövningar, och för dig som helt enkelt vill ha en träningsbänk som "gör jobbet". Till skillnad från många andra budgetbänkar så har denna bänk flera olika inställningsmöjligheter och en relativt solid bas som gör att även du som vill kunna köra lite tyngre bänkpress kan känna dig trygg på denna bänk.

Träningsbänk Basic Recoil är mycket enkel att montera och kommer delvis förmonterad, vilket också förenklar kraftigt för hemmagymmaren som inte vill spendera en hel dag med att bygga ihop sin utrustning, utan vill kunna börja träna direkt.

Information:
- Ställbar sits i 3 lägen
- Ställbar rygg i 11 lägen
- Låg vikt för enkel förflyttning
- Maxbelastning ca 220kg
- 118cm lång, 46cm hög
- Ryggdyna 80 x 22,5cm
- Sittdyna 30cm lång, 29,5cm vid bredaste, 22,5cm vid smalaste.

En ställbar träningsbänk ger dig grunden i varje gym. Med denna träningsbänk som är ställbar i flera olika lägen så kan du enkelt träna en mängd olika övningar då den kommer med både ställbar sits och ställbar rygg i flera olika lägen.

Denna träningsbänken är perfekt för hemmagym och är antagligen marknadens mest prisvärda ställbara träningsbänk, då den trots bra kvalité har ett mycket överkomligt pris. Med en mycket låg vikt är den dessutom enkel att ställa undan och passar därför utmärkt i exemeplvis ett garagegym, där utövaren efter träningspasset kanske vill kunna flytta undan sin träningsbänk för att få plats med exempelvis bilen.

Bli först med att recensera denna produkt

Recoil

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Varumärke Recoil

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Ställbar Träningsbänk Basic - Recoil

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.