Plan träningsbänk med Hjul - Premium

2 990 kr

En oerhört robust och gedigen plan träningsbänk. Kommer med hjul för enkel förflyttning samtidigt som bänken står stabilt och gör att du kan träna ordentligt utan att behöva oroa dig för vippningar. Används med fördel till liggande övningar så som bänkpress.

Många upplever att det är oerhört stor skillnad på känslan av att utföra hantelpress, bänkpress och olika liggande övningar på en plan bänk jämfört med en ställbar bänk. Den plana bänken ger en annan kntakt och känsla genom hela övningen, vilket i sin tur skapar ökad säkerhet, och därmed möjligtvis bättre resultat och bättre träning.

Denna plana Träningsbänk Premium är gjord för kommersiell användning och även riktigt seriösa företags/hemma-gym där man inte vill kompromissa med kvalitén, utan vill kunna köra stenhårt timme efter timme, året om.

Information
- Plan träningsbänk med hjul
- Vikt: 27,5kg
- Höjd: 47,5cm
- Längd: 120cm
- Bredd: 30,5cm

En plan träningsbänk med transporthjul för kommersiella gym. Mycket tålig och oerhört bekväm dyna. Enkel att montera och smidig att använda eller rulla runt vid behov.

Många upplever att den plana träningsbänken är bekvämare under vissa sorters lyft (så som bänkpress etc.), men den plana bänken ger också en säkrare känsla. Även om vi vet att den ställbara bänken har ett fullgott stöd så finns det hos många en liten känsla av oro att något knäppe ska hoppa under ett riktigt tungt lyft vilket gör att man inte kan fokusera fullt ut på övningen. Den plana träningsbänken har inte den känslan utan där är hela bänken orörlig vilket ger en tryggare bakhuvudskänsla och du som utövare kan fokusera fullt ut på ditt lyft och förhoppningsvis våga lyfta ytterligare något kilo.

Bli först med att recensera denna produkt

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Transporthjul Ja

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Plan träningsbänk med Hjul - Premium

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.