Kombinerad Mag & Ländryggs-maskin Impulse PL9024

22 990 kr

Den kombinerade Mag- och Ländryggsmaskinen från serien Impulse är en kombination av två träningsmaskiner. Du får alltså både en magträningsmaskin och en ryggmaskin till priset för ett, vilket både är ett gott ekonomiskt beslut men också oerhört platsbesparande.


Denna mag och ländryggsmaskinen lämpar sig både för det riktigt seriösa hemmagymmet och företagsgymmet/bostadsrättsföreningens gym, då det håller god kvalité samtidigt som det i princip kräver noll underhåll.


Maskinen har ett viktmagasin på hela 113kg och en konstruktion med bekväma dynor som gör att du sitter bekvämt, och gör det möjligt att ta i ordentligt. Bröst/rygg-dynan kan justers i flera olika vinklar så att även du som är lite stelare kan använda denna träningsmaskin.

Information

  • Viktmagasin: 113kg 
  • Hemmagym och företagsgym
  • Längd: 104,4cm 
  • Bredd: 109,4cm 
  • Höjd: 152cm


Både ländrygg och mage är två generellt sätt under-tränade muskelgrupper som ofta borde få större fokus. Men tyvärr är det ibland svårt att hitta övningar som ger en god muskelkontakt. Denna mag och ländryggsmaskin ger dig som utövare en mycket enkel möjlighet att få en mer välbalanserad core-muskulatur så att du får en bättre hållning och en bättre grund i din allmänstyrka.

Bli först med att recensera denna produkt

Master Fitness

Muskelgrupp

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

För muskelgrupp Mage / Rygg
Vikter / Viktpaket Inbyggt viktpaket
Varumärke Master Fitness

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Kombinerad Mag & Ländryggs-maskin Impulse PL9024

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.