Kombinerad Biceps & Tricepsmaskin - Impulse PL9023

22 990 kr

Den kombinerade Biceps och Tricepsmaskinen från serien Impulse kombinerar de två olika maskinerna bicepscurl och tricepspress i ett smidigt alternativ som passar både företagsgymmet och det lilla kommersiella gymmet. Inga krångliga inställningar utan en mycket smidig justeringsspak för att byta mellan övningarna. 

Sittdynan går givetvis att justera i höjd så att denna kombinationsmaskin passar alla olika sorters längder på utövaren.

Kombinationen bicepspress och tricepspress i en enda maskin ger en lösning som blir oerhört prisvärd och som tar begränsat med plats. Fördelen med en maskin framför hantlar är att många tenderar att fuska under armträning genom att exempelvis "kasta" upp vikterna eller rycka ner tricepsrepet. Det gör att kontakten i en maskin blir betydligt bättre och träningen blir effektivare då rörelsen är mycket mer kontrollerad.

Med ett viktmagasin på hela 113kg så passar denna maskin de allra flesta i allt från nybörjare till avancerad så att du alltid kan få bra träning.

Information

  • Längd: 120,7cm
  • Bredd:116,4cm
  • Höjd: 151,3cm
  • Viktmagasin: 113kg


En kombinationsmaskin som tar mycket liten yta och som ger utövaren möjlighet att träna två mycket populära gymövningar.

Bli först med att recensera denna produkt

Master Fitness

Muskelgrupp

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

För muskelgrupp Biceps / Triceps
Vikter / Viktpaket Inbyggt viktpaket
Varumärke Master Fitness

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Kombinerad Biceps & Tricepsmaskin - Impulse PL9023

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.