Kombinerad Peck Dec & Rear Delt - Impulse PL9022

24 990 kr

Den kombinerade Peck-Dec och Rear-Delt-maskinen från serien Impulse kombinerar två träningsmaskiner i ett mycket smidigt och utrymmessparande alternativ. Ett perfekt alternativ för företagsgymmet eller bostadsrättsföreningens gym.


Med två maskiner i ett har du här ett oerhört prisvärt alternativ. Med ställbar sittdyna, två olika val av grepp, samt med ett viktmagasin på hela 113kg passar denna Peck-Dec och Rear-Delt de allra flesta utövare från nybörjare till elit oavsett kroppsform och styrka. 


Träningsmaskinen har dessutom bekväma dynor i mörk ton som är både slitstarka och ser rena och fräscha ut längre än sina ljusare modeller.

Information

  • Viktmagasin: 113kg 
  • För semi-kommersiellt bruk och hemmabruk
  • Längd: 136,2cm 
  • Bredd: 121,9cm 
  • Höjd: 206,1cm


Pec Dec och Rear Delt är två mycket uppskattade övningar på gymmet. Pec Dec fungerar som en utmärkt komplementövning till bland annat bänkpress för att komma åt den stoa bröstmuskulaturen samt framsida axlar, medan rear delt är ett mycket smidigt sätt att träna baksida axlar. En annars relativt svårtränad muskelgrupp som lätt underprioriteras eller glöms bort - och i längden således skapar en obalans mellan musklerna runt axeln. 

Denna träningsmaskin är tack vare sin smidiga dual-design och med minimalt servicebehov en perfekt maskin för företagsgym, föreningar eller liknande där man helt enkelt vill ha en smidig maskin som håller i många år utan något strul.

Bli först med att recensera denna produkt

Master Fitness

Muskelgrupp

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

För muskelgrupp Bröst / Axlar
Vikter / Viktpaket Inbyggt viktpaket
Varumärke Master Fitness

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Kombinerad Peck Dec & Rear Delt - Impulse PL9022

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.