Inre och Yttre lår press - Impulse PL9016

22 990 kr

Denna träningsmaskinen från serien Impulse kombinerar de två funktionerna inre lårpress och yttre lårpress i ett oerhört prisvärt och platsbesparande alternativ. Träningsmaskinerna från Impulse passar i det riktigt seriösa hemmagymmet eller i ett företagsgym. Med en solid konstruktion och slitstarka dynor håller dessa för åtskilliga träningstimmar. Och med ett viktmagasin på hela 113kg passar det både nybörjaren och den mer avancerade utövaren.

Insida och utsida lår är två relativt svårtränade muskelgrupper om man inte är en van utövare med ordentlig koll på träning. Samtidigt ser vi alltfler människor på gymmen som vill få bra träning för gluteusmuskulaturen och lårens insida - och inte bara själva låren. Det gör att dessa maskiner har blivit väldigt populära på senare tid. Förutom enkelhet i övningen så är maskiner också oerhört bra på att isolera muskler och till skillnad från vissa andra övningar för insida/utsida lår så ger denna maskin en mycket koncentrerad ansträngning i just de muskelgrupper du önskar aktivera.

Information

  • Längd: 160,9cm 
  • Bredd: 72,2cm 
  • Höjd: 151,5cm 
  • Viktmagasin: 113kg


Medan många utövare lägger stort fokus på frmasida och ibland även baksida lår, så är det många som glömmer insida och utsida/gluteusmuskulaturen. Det ger en obalanserad underkropp och möjligheten för skador ökar. Vi tror inte att det är så att utövare inte vill träna hela benmuskulaturen utan det handlar snarare om tillgång till enkla träningsredskap. Att träna exempelvis insida lår med lösa vikter är lite svårt att göra om man önskar full kontakt i muskeln. En sådan här kombinationsmaskin för insida/utsida lår är ett mycket smidigt sätt att ge dina gymutövare de bästa förutsättningarna.

Bli först med att recensera denna produkt

Master Fitness

Muskelgrupp

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

För muskelgrupp Ytter / Innan lår
Vikter / Viktpaket Inbyggt viktpaket
Varumärke Master Fitness

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Inre och Yttre lår press - Impulse PL9016

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.