Sittande Benpress - Impulse PL9010

22 990 kr

Benpressen från serien Impulse är ett måste i varje gym och ett oerhört prisvärt alternativ på marknaden och lämpar sig både på företagsgym och för bostadsrätter. Benpressen har ett viktmagasin på 113kg och en robust konstruktion som gör att du sitter bekvämt, och gör det möjligt att ta i ordentligt. Benpressen går givetvis även att använda för vadpress. Sittdynan och ryggdynan är slitstarka, bekväma och i en mörkare ton vilket gör att de upplevs som rena och fräscha betydligt längre. Letar du efter en sittande benpress till hög kvalité och till ett bra pris är det svårt att hitta någonting bättre.

Benpressen är en av de mest använda styrkemaskinerna på gymmet. Få övningar ger sådan stark känsla av träning och efter ett ordentligt set av benpressar är det ibland svårt att gå uppför nästa trappa man möter. Benmuskulaturen är dock en mycket stark och uthållig muskelgrupp och för att det ska gå att pusha den ordentligt så behövs en solid maskin som tål lite extra slitage. Denna pl-maskin är gjord för tuffa tag trots sitt låga pris, och kräver minimalt med underhåll så att du kan fortsätta använda den i flera år.

Information

  • Längd: 193cm 
  • Bredd: 114,8cm 
  • Höjd: 152cm
  • Viktmagasin: 113kg


Benpress är ett utmärkt komplement eller alternativ till knäböjen som är en klassisk övning inom benträning. Men många upplever knäböj som en svår övning att göra korrekt antingen p.g.a teknikbrister eller p.g.a knäskador. En benpress ger utövare mer kontroll över övningen och en säkrare och mjukare inramning vilket gör att du kan pusha ordentligt och ändå känna dig lugnare.

Bli först med att recensera denna produkt

Master Fitness

Muskelgrupp

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

För muskelgrupp Framsida lår / baksida lår / Vader
Vikter / Viktpaket Inbyggt viktpaket
Användningsområden Framsida lår
Varumärke Master Fitness

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Sittande Benpress - Impulse PL9010

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.