Everroll Gymgolv - Gymmatta 6mm, 12,5kvadrat

3 290 kr

Everrollmattan är antagligen Sveriges mest sålda gymgolv. Det ligger som standardgolv på allt ifrån mindre garagegym till kommersiella gymanläggningar. Tack vare sin oerhört tåliga yta, och smidiga läggning är det svårt att hitta något alternativ som ens är i närheten av everrolls prisvärdhet.

Denna gymmatta används ofta som heltäckningslösning i större områden där slitaget är stort. Det läggs t.ex. ofta under konditionsmaskiner eller styrkemaskiner, och sedan lägger man en något tjockare pusselmatta för gym vid själva lyftstationerna.

Denna 6mm-matta (säljs på rulle á 10m x 1,25m) passar utmärkt i hemmagym och företagsgym, samt föreningsgym. Medan everroll 8mm-mattan ofta är mer läpmplig i högkommersiella anläggningar.

Information:
- Gymmatta Everroll: 6mm tjocklek
- Säljs på rullar á 10m x 1,25m
- Mycket slittålig
- Svart grundfärg med flingor i grått
- Mycket god ljudabsorbtion
- Mycket slittålig
- Enkelt att rengöra (inga speciella medel behövs)
- Vattenavvisande

Gymmatta är antagligen den billigaste och mest prisvärda lösningen för att på ett enkelt sätt täcka och skydda större ytor av golv mot alla de stötar, dunsar, skomärken och rullande maskiner som finns i ett gym. Everrollmattan är antagligen branschens mest etablerade märke och är en oerhört högkvalitativ gymmatta som är standard på de allra flesta gym.

Everrollmattan kommer på rullar om 10löpmeter (12,5kvadrat per rulle), och rullas enkelt ut på underliggande golv. Det krävs inget lim utan mattan är såpass tung att den ligger fast på underlaget. Om mycket rörelse kommer ske vid skarvarna på mattan så kan man enkelt tejpa fast dessa mot golvet med dubbelhäftande tejp. Mattan är smidig att jobba med och en enkel golvkniv som köps i närmsta järnaffär fungerar utmärkt för att skära till mattan om så skulle behövas.

Mattan är enkel att rengöra och tack vare de flingor av grå/silver som finns inbakade i mattan så ser mattan ren ut längre.

Bli först med att recensera denna produkt

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Färg Svart

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Everroll Gymgolv - Gymmatta 6mm, 12,5kvadrat

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.