Recumbent Bike 7230 - Gymleco

25 250 kr

Gymlecos Recumberant Bike är väldigt robust och tystgående. Perfekt för kommersiella gym som önskar en produkt som är lättskött och som passar de flesta kroppstyper.

Med en tillbakalutad motionscykel så erbjuder du en möjlighet för cykelträning även till personer som inte kan använda vanliga upprätta motionscyklar av olika anledningar. Den här sortens tillbakalutade cyklar är till exempel väldigt uppskattad av personer med värk i ryggen, personer med större övervikt eller äldre.

Cykeln är byggd för att man enkelt ska kunna kliva i och ur. Det ergonomiska ryggstödet gör cykeln väldigt bekväm och du kan enkelt ställa in rätt vinkel. Och du kan även ställa in avståndet till tramporna så att cykeln passar både korta och långa personer.

Displayen visar slla de klassiska funktionerna så som tid, sträcka, varvtal, hastighet, nivå, kaloriförbränning, puls och effekt. Och önskar du välja ett förprogrammerat program så finns det 18stycken att välja mellan. I handtagen finns givetvis pulsmätare samt justering av motstånd.

Information:
Längd (L) 180 cm
Bredd (B) 71 cm
Höjd (H) 133 cm
Max användarvikt är 180 kg.

En utmärkt motionscykel för dig som driver ett mindre gym. Kräver minimalt med service samtidigt som den tål daglig användning.

Bli först med att recensera denna produkt

Gymleco

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Användningsområde gym Perfekt för kommersiella gym / hård användning
Varumärke Gymleco

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Recumbent Bike 7230 - Gymleco

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.