Master Impulse RU700

22 000 kr

Stabil träningscykel anpassad för tuff användning över långa dagar, perfekt för kommersiella gym eller större företag som önskar en motionscykel som tål daglig användning, men som samtidigt kräver minimalt med service.


Cykeln har en stor LCD–display med flera olika funktioner såsom distans, tid, hastighet, energiförbrukning, puls och watt. Pulsmätning finns i handtagen, så att du verkligen kan styra träningen efter just dina önskemål.


Med ett maxmotstånd på hela 450w passar denna träningscykel allt från nybörjaren till den mer erfarne träningsutövaren, och motståndsjusteringen är mycket följsam och bekväm så att du kan hitta exakt rätt tyngd i steget.

Information

  • Vikt svänghjul -13 kg, 242 mm/diameter
    Mått LxBxH -109 x 66 x 149
    Vikt - 67 kg
    Max användarvikt -160 kg


Motionscykeln har en klassisk plats i varje seriöst gym. Tack vare den låga belastningen på leder, och övriga kroppen så är detta ett utmärkt redskap för den som vill värma upp ordentligt med minimal skaderisk. Men cykling är också ett effektivt sätt att bygga en god grundkondition, och tack vare bekväm sadel och flera olika program och motståndsnivåer finns här förutsättningar för många långa timmar av gedigen träning.

Bli först med att recensera denna produkt

Master Fitness

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Användningsområde gym Perfekt för kommersiella gym / hård användning
Varumärke Master Fitness

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Master Impulse RU700

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.