Ett praktiskt hemmagym, som har det mesta man behöver och inget som är överflödigt. En utmärkt nivå att lägga sig på för att få komplett helkroppsträning utan att lägga allt för mycket plats eller pengar.

På motsatt ända av spektrat kan man få till riktigt välutrustade men ändå stilrena lösningar. Med lite planering och smarta upplägg får man in mycket utrustning på relativt liten yta.

Vem hade inte velat ha ett litet utegym vid sommarstugan? Med relativt små medel kan man relativt enkelt hålla igång träningen under semestern.

Hemmagym

Varför inte en avskalad funktionell setup? Perfekt för cirkelträning såväl som styrkelyft.

Ett helt vanligt garage har potentialen att bli ett alldeles eget drömgym för hela familjen. Och vem har sagt att ett garagegym inte kan vara riktigt stiligt?

Även om vi ser det som vårt kall att göra Sverige starkare så har vi all respekt för de som bara vill hålla igång. Få sätt att göra det är troligen bättre än med en partner eller familj i bekvämligheten av sitt eget hem.

På andra ändan av spektrat har vi ett tugnt gym helt i vår smak! Med rätt utrustning och yta kan man uppenbarligen få till riktigt schyssta hemmalönsningar även för strongmanträning.

Vi älskar gym med karaktär och vad mer behöver man egentligen än en vettig skivstång med tillhörande ställning och bänk? Ingenting, men en golvbehandling och spexig tapet gör ett annars kanske lite torfitgt gym mycket roligare!

Vi är stora fans av okomplicerade, no nonsense-lösningar och här är ett exempel där man dragit det till sin spets. Riktgt stabila pjäser hela vägen, både när det gäller tränings- och ljudutrustning. Träningsviljan infinner sig automatiskt bara man tittar på bilden.

Ett bra exempel på lösning för någon som vill köra seriöst både styrke- och tyngdlyftning. Med smart budgetering och organisering trots ett omfattande antal stänger och viktskivor som täcker de flesta styrketräningsbehov.

Ytterligare ett exempel på hur man kan lyckas få in ett litet men relativt välutrustat på relativt liten yta utan att det för den delen behövde kännas trångt. Lite välplanerad organisation räcker också långt för att frigöra golvutrymme.


Produktsortiment

Gymkompaniet har ett av marknadens bredaste sortiment och tillhandahåller både helhetslösningar för kompletta gym likväl som enstaka produkter. Med märken som Concept, Gymleco, Body-Solid, Master Fitness, Tunturi, Recoil, Best Fitness, Gymtec och många fler i sortimentet så täcker vi in de allra flesta behov och vår hemsida visar enbart storsäljarna. Vi har tusentals övriga produkter i vårt sortiment och kan ofta anpassa produkten helt efter era önskemål.

Kunder

Gymkompaniet jobbar med allt från kommersiella gymkedjor till företagsgym, bostadsrättsföreningar och vidare till privatpersoner. Med produkter i flera olika kategorier har vi möjligheten att skräddarsy våra gym-lösningar helt utefter slutkundens behov. Läs gärna våra kunders löpande omdömen om oss här!

Offert

Givetvis är det kostnadsfritt att ta in en offert från Gymkompaniet och vi är ofta med och diskuterar fram vilka behov som varje unikt gym ska tillfredsställa. Med många års erfarenhet i branschen tillhandahåller vi gärna vår feedback på era förslag och hjälper er att hitta lösningar om ni kört fast.

Du når oss på kontakt@gymkompaniet.se eller 031-3063651

Kontakta oss
Lämna ett meddelande så återkommer vi så fort som möjligt.

Fördelar med Gymkompaniet som helhetsleverantör

Störst sortiment

Genom samarbeten med flera olika stora träningsmärken så kan vi täcka in ett enormt antal produkter och önskemål

Snabb, enkel support

Hos oss har du en kontaktperson som hjälper dig genom hela kedjan, från diskussion till slutleverans.

Självbestämmande medarbetare

Vi har en platt organsiation. Det gör att vi arbetar snabbare, enklare och kan ta beslut direkt. Det innebär kortare väntetider, snabbare besked, och en bättre lösning för dig som kund.